Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ben kurtDAYI Termuxdan spam botu yaptım user nasıl ekleniyor bi yardımcı olabilecek varmıdır...
Devrem Sağol oldu ekledim hepsini yalnız ses kısaltma tuşu ile veya x ile kaydetip cikmiyor diğerleriylede denedim efendim..pkg install nano yaz bu txt aracı
tahminen söyluyorum dosyanda ls yaz uselist.txt fln olur
onu su şekil yaz
nano userlist.txt
(sende .txt öncesi ne yazar bilemem ama tahminen odur ls yazıp bak)
daha sonra sayfa açılır alt alta userleri yaz kaydetmek için ses kısma tuşu + c ya da x olmalı buyuk ihtimal c idi bas sonra y n seceneği cıkar kaydet kaydetme yes no anlamında ve y ye bas kaydet sonra çalıştır botu
Devrem Sağol oldu ekledim hepsini yalnız ses kısaltma tuşu ile veya x ile kaydetip cikmiyor diğerleriylede denedim efendim..
Oldu usttegmenim sağolun teşekkür ederim...Önce ses kısma tuşu ile x tuşuna aynı anda bas sonra y yap direk kaydeder zaten.
Efendim bende aynısını yapiyorum user eklemiyor neden olabilir dosyalar yuklü komutlarda hata yok ?
Efendim bende aynısını yapiyorum user eklemiyor neden olabilir dosyalar yuklü komutlarda hata yok ?
Önce ses kısma tuşu ile x tuşuna aynı anda bas sonra y yap direk kaydeder zaten.