10 konudan 5i instagram nasıl çalabilirim. 4ü tasarım 1i diğer yardım konuları.
Cevap: Turkhackteam forumu kuralları ihlal etmediği sürece üyeler istediği gibi konu açabilir.
Bu yetmezmiş gibi bide eline sağlıkcılar zaten ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyor
Cevap: Kaliteli konulara teşekkür maiyetinde post atıp üste çıkarmak yasak değil. Sabit konuları hort sayılmaz, 1 ay ve eski konulara post atmak hort sayılır ve post silinir. (Gördüğünüzde ihbar ediniz)
Bi yardım konusunu 2 hafta boyunca görmekten sıkıldım
Cevap: Üyelerimiz yardım merkezine, sorularına çözüm bulmak için konu açıyorlar. 1 haftaan eski konulara cevap vermek yasak. Zaten yardım merkezinin 13.kuralı bunun için var. 1 yardım konusunu 2 hafta görüyorsanız, ya konu çözüme kavuşmamıştır ya da hortlatılmıştır. İhbar ederseniz gereği yapılır.
Gereksiz dediğim bir konuda yorumumun kaldırılması ise adminlerin seviyesini belirliyor.
Cevap: Gereksiz bulduğunuz konuları, mantıklı şekilde ihbar edebilirsiniz. Konuların altına GEREKSİZ, ÇOK GEREKSİZ yazmak da çok gereksiz bir durum. Bu Adminlerimizin değil, sizin seviyenizi belirler. Lütfen kendi seviyenizi aşağıya çekmeyiniz.
"Alın size bi öneri modlar yorumunu belirteni banlamak yerine biraz forumda araştırma yapıp*
Konu başlıkları altında önemli konuları üste koysa belki aynı konuyu açıp durmazlar.*"
Cevap: Değerli üyemiz, keyfi üye banlamamktayız. Her yoruma, eleşririye açığız ama eleştiri yapan kişiler, eleştiriden öteye gidip hakarete dönüştürmektedir. Yönetim her türlü eleştiri, öneri, fikiri değerlendirir ama forum üzerinde mantıklı, yapılabilir olanlarını. Konu açıp bunu belirtmek yerine, sabitlenmesi gereken kaliteli, başarılı konuları ÜDY sunabilirsiniz. Değerlendirmeye alınır veya alınmaz, sunduğunuz ÜDY den bilgi alabilirsiniz.
Örnek verdiğiniz konu 2019 yılına ait. Kurallarca bu konu yasak değil, açılabilir. Eksik gördünüz yetersiz gördüyseniz ihbarladığınızda kontrol edilir eğer doğru ise kaldırılır değerli üyemiz.
Şunu unutmayın ki bu forumda her zaman her sorunun cevabı, her hatanın bir kuralı mevcuttur. Yapmadığınız bir şey yüzünden ceza almazsınız, kuralları ihlal ederseniz ancak ceza alabilirsiniz. Yoksa bu konuyu açtın hadi banlayım 1 hafta gibi bir şey söz konusu olamaz. Foruma başka bakış açıları ile bakmayı denemelisiniz, siz hep aynı şeyleri görüyorsanız sorun bizde değildir değerli üyemiz. TurkHackTeam forumu hepimizin, biz bir aileyiz. Böyle konular açmak yerine daha fazla nasıl kalkınabiliriz onu konuşalım. Bu tür konular kaliteyi düşürür. Arzu hürmet saygılarımla