Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında ilgisiz bir cevap atmamaıştım.Rütbe sisteminin nasıl işeldiği hakkında Yöneticimizin konusunu atmıştım.Merhaba tht ailesi az önce yardım kategorisinde bu konuyu açtım ancak kıdemli mod tarafından bir cevap verilerek çözüldü olarak işaretlendi şimdi tekrar buraya soruyorum forumda rütbe atlama sistemi nasıl işliyor
bu ekip tim alımları hakkında bir bilgilendirme değil mi içersinde yazmıyor daha öncesinde bir mod bana atmıştı bunu özelden ancak mesajı bulamadım tekrarAslında ilgisiz bir cevap atmamaıştım.Rütbe sisteminin nasıl işeldiği hakkında Yöneticimizin konusunu atmıştım.
Tüm Maddeleri ve Kuralları konu içersinde yazmaktadır.
Merhaba değerli TürkHackTeam üyeleri,
Bildiğiniz üzere ekip alımlarında artık farklı bir yol izlenmekte. Bu sistemden sizlere madde madde bahsetmek istiyorum. Zira bazı üyelerimiz başvurularında hata yapabilmektedir.
- Sadece ekip alımları aktif olan timlere başvuru gönderilebilir. Alımları aktif olmayan timler için gönderilen başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.
- Ekiplere katılabilmek için minimum 3 aylık üye olmanız ve bu 3 ay içerisinde forumumuzu aktif olarak kullanmış olmanız gerekmektedir. (Bu süre zarfında forumumuzda açmış...
- Mirliva
- Cevaplar: 0
- Forum: Tim & Ekip Alımları
teşekürlerMesaj sayisiniza gore rutbe atlarsiniz diger rutbeler yönetim uyelerine aiitir
Merhabalar,
Bildiğiniz üzere, bir süre önce askeri rütbe sistemini kaldırarak bröveler belirlemiştik ve "yönetici olmayan üyeler arası" yatay hiyerarşi modelini benimsemiştik. Bugün itibariyle, sizlerin rütbe sistemi taleplerine kayıtsız kalmayarak başlattığımız çalışmalar son buldu ve hali hazırda kullandığımız modeli biraz genişlettik. Bu kapsamda, üyelerin post sayılarına karşılık gelen rütbeleri aşağıda mevcuttur. Yapıcı eleştirilerinizi ve geliştirmeye yönelik fikirlerinizi konu altından veya özel mesajdan bizlere iletebilirsiniz.
Yeni Üye (0-50 Post)...
- Baysal
- Cevaplar: 75
- Forum: Forum Hakkında