Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vpn ve benzeri şeyleri kapayıp denediğinizde siteye girmiyor muarkadaşlar siteye giremiyorum ancak vpn ile girebiliyorum sorun nedir acaba
![]()
sorun yukardaki bağlantıda arkadaşlar vpn ile açabiliyorum siteyi ama diğer türlü açılmıyor
evet telefondan felanda deniyorum aynı hatayı alıyorum şuan misafirlikte olduğum için maleseef arayamıyorum başka yolu varmı acabaMerhaba,
Aynı ağa bağlı diğer cihazlarda da bu hatayı alıyorsanız İSS'iniz "Güveli İnternet Hizmetini veya Çocuk Modunu" devreye sokmuş olabilir. Müşteri hizmetleri ile görüşüp bu hizmeti devre dışı bırakıp tekrardan giriş yapmayı deneyebilir misiniz?
evet girmiyorvpn ve benzeri şeyleri kapayıp denediğinizde siteye girmiyor mu
bence bürküt hocamın dediği en uygunuevet telefondan felanda deniyorum aynı hatayı alıyorum şuan misafirlikte olduğum için maleseef arayamıyorum başka yolu varmı acaba
eyw sağolunbence bürküt hocamın dediği en uygunu
Muhtemelen dediğim sorundan kaynaklanıyor o halde. Aramak dışında başka bir alternatif ise bazı İSS'lerin Mobil uygulama ve web sayfasından da bu ayarlar özelleştirilebiliyor. Web sayfası veya uygulamadan kontrol edebilirsiniz.evet telefondan felanda deniyorum aynı hatayı alıyorum şuan misafirlikte olduğum için maleseef arayamıyorum başka yolu varmı acaba
hepsinde var ama çözdüm kendi evimdeki int ile bağlandığımda sorun yaşamadımSadece tek url'de mi erişim sorunu yaşıyorsunuz? Ana sayfa ve diğer urllere erişimde sorun var mı?