Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
........
Edit: aynı nick ile giriş yapman gerek
Tabiiki hocam buyrun yazın ozelden ftp bilgilerini atayım... Ben java da bilmiyorum açıkçası yazabilen birine ihtiyaç var...Yahu bunu görünce sevindim, "demek ki user'lara göre farklı şifre üretiyor, ben şimdi 'osman' diye girerim, soru 8'deki yazının değişimine göre algoritmasını çıkarırım" dedim.... olmadı..
Delirteceksin yahu işim gücüm var, ya çok basit bir şifreleme ayrıntıya takılıyorum, veya cidden kompleks bir şifreleme ve yeterli ipucum yok.. 10 dakikada bir geri girip baka baka öldüm..
Not: İlerdeki serilere ben de bir şey yazabilir miyim? Mesela login kısmının applet içinde olması gibi...
Tabiiki hocam buyrun yazın ozelden ftp bilgilerini atayım... Ben java da bilmiyorum açıkçası yazabilen birine ihtiyaç var...
Soru 8'i çözeyim öyle.. Dayanamaz cevaba bakarım ben yoksa...
6. sorudaki kodu decode ettin mi sen ?
Sadece 8'i bulamadım.. Kusura bakmayın diğerlerinin hepsi aşırı basit.
İhtimal 8 de basittir ama takıntılıyım ben, büyük ihtimalle çok basit bir düzen var, ben gerektiğinden fazla ayrıntıya bakıyorum.
yeni bir soru eklendi. Ayrıca 8. soru çok zor bulunduğu için 10. soru yapıldı(artık 1,5 puan değerinde)
Bayadır uzak kalmıştım CTF'den hazırlayan arkadaşlara teşekkürler![]()