Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu işlem virtulbox için değilmi benimkisi VmWARE- Downloads – Oracle VM VirtualBox
siteye girmelisniz.
- VirtualBox 6.1.38 Oracle VM VirtualBox Extension Pack , indirmeniz gerekmektedir .
Bende aynı sorunu yaşamıştım bu şekilde düzeldi.
Dostum denedim ama işe yaramadı başka bir çözümün var mı ?Vmware kullanıyorsan adaptörü bağladığında karşına bir küçük pencere açılır. Connect the host veya connect the virtual gibisinden tam anımsayamadım şu anda. virtual olanı seçtiğinden emin ol.
Ben magbox kullanıyorum o tarz bı adaptör alırsan paketin arkasında yazması lazım 802.11n veya bazılarında yazıyor linux destekli diye o tarz adaptörleri denemelisin bencrArkadaşlar kullandığım adaptör bu AC1200 Mbps Dual Band USB 3.0 Adaptör Kablosuz bi yardım edin nolur virtulbox denedim oda olmadı lütfen resimli fln yardım edeniliyorsanız edin yada yardımcı bir vidyo yada değiştiriyim mi wifi adaptörünü
satıcıya sorduğumda linux destekli dediBen magbox kullanıyorum o tarz bı adaptör alırsan paketin arkasında yazması lazım 802.11n veya bazılarında yazıyor linux destekli diye o tarz adaptörleri denemelisin bencr
Sana ulaşabilecegim bı hesap felan varmı fotoğraflı göstersen hatayısatıcıya sorduğumda linux destekli dedi
Discord : arkadaşlık at sana ordan atıyım fotoSana ulaşabilecegim bı hesap felan varmı fotoğraflı göstersen hatayı