abi deneme vardı batırdım annemlerin telefona sonuçları atçaklar watsap web açsam okula gidince gelirse güzelbi dayak yeriz pederden şunun botu motu yokmu veya başka bişey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok bilmiyo abiWindows uzak masaüstü kirala 20 tl ye
whatsap web ile telefonu oraya gir sonra
play storeden rdp bağlantı uygulaması indir oradan takip et
ama bu bir çözüm değil işi biliyorsa tekrar ister
kahkaha attım dostum gerçeklerle yüzleş batırdıysan bir sonra ki denemeye daha çok ve verimli çalış yani saklayarak nereye kadar götüreceksin ki sanırım yksye hazırlanıyorsun yks geldiği zaman sonuçlar açıklandığın da nasıl saklayacaksın ve geri dönüşü olmayacak temel oluşturmazsan sonra çalışmanın bir mantığı olmaz yetiştiremezsin şimdiden konuları iyi kavraabi deneme vardı batırdım annemlerin telefona sonuçları atçaklar watsap web açsam okula gidince gelirse güzelbi dayak yeriz pederden şunun botu motu yokmu veya başka bişey
Bu arada dostum seni anlayabileğim şekilde yazarmısın belki yardımcı olurum sana.abi deneme vardı batırdım annemlerin telefona sonuçları atçaklar watsap web açsam okula gidince gelirse güzelbi dayak yeriz pederden şunun botu motu yokmu veya başka bişey