Donanım Wifi da 5 ghz ağları göremiyorum

vasifsiz01

Üye
18 May 2020
57
1
İyi günler. Samsung M23 5G modelini kullanıyorum. Fakat 5GHz wifi ağlarını göremiyorum. Telefonumda mı bu donanım yok, yoksa yardımcı olabileceğiniz bir sebebi var mıdır ?
 

Losemis

Uzman üye
11 Ağu 2018
1,148
362
İyi günler. Samsung M23 5G modelini kullanıyorum. Fakat 5GHz wifi ağlarını göremiyorum. Telefonumda mı bu donanım yok, yoksa yardımcı olabileceğiniz bir sebebi var mıdır ?
merhaba
farklı bir cihaz ile kontrol edin o görüyorsa telefonunuz desteklemiyordur ancak hiç bir cihaz görmüyorsa müşteri hizmetlerinizi arayın onlar modemin içine girip ayarları kontrol edeceklerdir.
 

Kodomarso

Uzman üye
3 Tem 2020
1,041
797
Macintosh
Merhabalar @vasifsiz01 , eğer 5ghz'i başka cihazlarda denediğinizde oluyorsa sorun telefonunuzdadır, yani desteklemiyordur bu teknolojiyi.

Sanırsam sizi yanıltan telefonun 5g desteği, maalesef ki 5g ile 5ghz arasında hiçbir benzerlik yoktur, farklı şeylerdir. Biri hücresel veri, diğeri ise Wi-Fi standardıdır. Hücresel veride 5g kullanırsınız ama wi-fi bağlanırken 5ghz'i kullanamazsınız, umarım açıklayıcı olmuşumdur. İyi forumlar dilerim.
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.