İyi günler. Samsung M23 5G modelini kullanıyorum. Fakat 5GHz wifi ağlarını göremiyorum. Telefonumda mı bu donanım yok, yoksa yardımcı olabileceğiniz bir sebebi var mıdır ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabaİyi günler. Samsung M23 5G modelini kullanıyorum. Fakat 5GHz wifi ağlarını göremiyorum. Telefonumda mı bu donanım yok, yoksa yardımcı olabileceğiniz bir sebebi var mıdır ?
başka cihaz görüyor. ama ben mobil erişim noktasını 5 ghz olarak açabiliyorum. bu 5 ghz özelliğinin olduğunu göstermez mi ?merhaba
farklı bir cihaz ile kontrol edin o görüyorsa telefonunuz desteklemiyordur ancak hiç bir cihaz görmüyorsa müşteri hizmetlerinizi arayın onlar modemin içine girip ayarları kontrol edeceklerdir.
modemin ayarlarından erişim hızını 5ghz yapmanız gerekiyor eğer 5 ghz istiyorsanız ancak bence müşteri hizmetlerini arayın onlar halletsin siz uğraşmayınbaşka cihaz görüyor. ama ben mobil erişim noktasını 5 ghz olarak açabiliyorum. bu 5 ghz özelliğinin olduğunu göstermez mi ?
Başka bir telefonla aynı 5 ghz ağa bağlanabiliyorum ve bilgisayarım ile de. Kendi telefonumla görmüyorum ama.modemin ayarlarından erişim hızını 5ghz yapmanız gerekiyor eğer 5 ghz istiyorsanız ancak bence müşteri hizmetlerini arayın onlar halletsin siz uğraşmayın![]()
Bazen modemlerde 5g açık olamayabiliyor destek hizmetlerini arayın ve sordurunİyi günler. Samsung M23 5G modelini kullanıyorum. Fakat 5GHz wifi ağlarını göremiyorum. Telefonumda mı bu donanım yok, yoksa yardımcı olabileceğiniz bir sebebi var mıdır ?