Merhaba arkadaşlar windows 7 hoşgeldiniz yazısı gelmeden önce siyah ekran geliyor ve öyle kalıyor ne yapabilirim ? Format şart gibi 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
siyah ekranda kaldı yarım saatir bekliyorum . hala açılmadıAçılmıyormu bilgisayar hiç bekledinmi ?
Dostum Pc Kasasının ıcındekı hdd ye baglı olan sata kablosunu cıkar tak arka power'ı kapatıp ac sonra ekran kartınının kablosunu cıkar tak yenıden bunları dene olmadı format sart...
İlk defa oluyorsa bilgisayarı yeniden başlat.
Sistem dosyası silinmiş olabilir ?
Format atmam için bi bahane oldu . Recovery denedim olmadı güvenli mod ile açtım olmadı.
Hocam ilk defa olmadı 4-5 kere resetledim recovery dendim olmadı herhalde format atılacak gibi.
Bende onu yapıcam mecburi tek derdim arşiv gidecekRecovery Denedım dıyorsun Guvenlı mod denedım dıyorsun bunlarda calısmamıssa dostum senın sıtemının bır dosyası sılınmıs yenıden format cekmen lazım...
Yajni yardım ederdimde bendede vardı o sorun fakat hoşgeldiniz yazısı çıktıktan sonra yarım saat siyah ekranda takılıyodu. Sonra kasaya indirdim dövdüm yapıştırdım düzeldi.8 sene format ta yemedi
![]()
Vallah ben vursam laptop uçar giderParam parça olur
rekorum 3 sene formatta
![]()
Haha ben laptopu en son yataktan aşağı fırlatmıştım. O fare yerinin kenarlarındaki boş yere vura vura yere düşüre düşüre ekranın ortasında çizgiler çıktı![]()
ctrl+Alt+ Delete yani görev yöneticisini aç
ardından yeni görev
ve gelen pencereye explorer.exe yaz tamam'a tıkla masaüstünün gelmesi lazım
Merhaba arkadaşlar windows 7 hoşgeldiniz yazısı gelmeden önce siyah ekran geliyor ve öyle kalıyor ne yapabilirim ? Format şart gibi![]()
Merhaba arkadaşlar windows 7 hoşgeldiniz yazısı gelmeden önce siyah ekran geliyor ve öyle kalıyor ne yapabilirim ? Format şart gibi![]()