Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar konuyu gördüm ve yorum yapmayı düşündüm...Arkadaşlar yakında kendi Wifi sistemini kuracak bir arkadaşım var video cekecek youtube atıcak...
Eğer 500mt-1km arası istiyorsanız..Sistem şu hiçbir alete 200 lira cıvarında para vermeyın.
Gereken ürünler;
65 cm'lik çanak anten.(30 tl civari her televizyoncuda bulabılırsınız..)
Tp_Link Usb Wifi (10 tl media mark gibi yerlerde bulabilirisiniz o kadar özellikli olmasına gerek yok.)
3 mt USB Dişi-Erkek Kablo (15 TL. Bağlıcagınız yerın boyutuna gore kablo boyutu degısır ama aktarımı bozmadan uzatabılecegınız kablo mesafesı 3 mt dır.)
Ve gerekli bir kaç program ile kendi wifi sisteminizi kurabilirisiniz yok ben abartmak isitoyrum diyorsanız daha büyük canak ile wifi kartı alıp (biraz sistem kura bilginiz olmalı) sistemi kurup 3 -5 km arası wıfı tarıyabılırsınız...
Yakında bu konu hakkında video atmasını bekliyoruz.Youtube kanalı ise aşağıdaki linktedir... Benimki sadece fikirdi iyi günler teşekkürler....
LİNK:https://www.youtube.com/user/hpuzzlerchannel
yorum yaptığınız için teşekkür ederim
biraz önce şu cihazı aldım Alfa AWUS051NH umarım hayırlı olur artık kısmetse bunu takabilirim canak antene 90 lık canak var boşta tabi yapabilirmiyim onuda bilmiyorum doğrusu yeniden teşekkürler ve saygılar ....