Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle şunu belirteyim arkadaşım bu sitede rütbe bilgiye değil yazılan mesaj sayısına veriliyor O yüzden böyle bi sınırlama yapman çok yanlış. Formatlamadan vistadan win7 ye geçiş yapabilirsin. En güvenli ve açıklayıcı bilgiyi microsoftun sitesinden sana göstereyim Aşağıdaki linki tıkla ve incele. Hangi vista sürümünden hangi win7 sürümüne yükseltebileceğin, online sistem testi gibi bi çok konnuda microsoft sana yardımcı olacak İyi geceler...
Polemik yaratmak istemiyorum da Rütbesi yüksek olunca daha çok şey bilmiş olmuyor. Daha çok mesaj yazmış oluyor Sorunun cevabını microsoft verdi. Hayırlı akşamlar...
bak kardeş bilgisayar özelliklerden 40-50 gb boş alan ayır vistada bu özellik var...
sonra win7 cd sini tak ve sadece ayrdıgın sürücüyü seç ... ben bu yontemle kurdum win7 yi ve hiçbir sorun yok açılışta da kendisi soruyor vista mı win7 mı diye ....