Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu konunun altındaki mesajlara bakabilirsiniz:yazılıma başlamak istiyorum ve nerden başlayacagımı bilmiyorum.
sizce yazılıma başlamak için hangi dillerle başlamalıyım
bana yazılım dillerini öğrenmem için bir sıralama yapsanız bu nasıl sıralama nasıl olurdu
iyi forumlar
eywBu konunun altındaki mesajlara bakabilirsiniz:
Program dili örgenmeye nerden başlayabilirim?
Program dili örgenmeye nerden başlaya bilirim? ve 0`dan başlamak için en iyi dil hangisi?www.turkhackteam.org
eğtim tamam hangi dilleri önce öğrenmeliyimBtk akademiden eğitim alabilirsiniz
web üzeriden tşklerMerhaba
Yazılım kendi içinde alanlara ayrılıyor (mobil uygulama geliştirme, web geliştirme, oyun geliştirme ...) hangi alan ile ilgilenmek istediğine ilk olarak karar verin , eğer ki yazılım hakkında bilgim olsun bir başlayayım sonra alan seçerim derseniz python yada c# dillerinden biriyle başlamanızı tavsiye ederim.
web üzerinden ise php js html css c# python ile olabilir ama front-end mi back-end mi onu belirlemelisinizweb üzeriden tşkler
merhaba ben 4 yıldır yazılım alanıyla ilgilenmekteyim ilk olarak. Python ile başlayıp ardından html php perl css olarak devam edersen kolay olur senin için python çok basit dildir. html de çok basittir.yazılıma başlamak istiyorum ve nerden başlayacagımı bilmiyorum.
sizce yazılıma başlamak için hangi dillerle başlamalıyım
bana yazılım dillerini öğrenmem için bir sıralama yapsanız bu nasıl sıralama nasıl olurdu
iyi forumlar
bunu söylemek için ilk önce web için front end mi back end mi istediğini söylemelimerhaba ben 4 yıldır yazılım alanıyla ilgilenmekteyim ilk olarak. Python ile başlayıp ardından html php perl css olarak devam edersen kolay olur senin için python çok basit dildir. html de çok basittir.
eyw görüşlerin için tşklermerhaba ben 4 yıldır yazılım alanıyla ilgilenmekteyim ilk olarak. Python ile başlayıp ardından html php perl css olarak devam edersen kolay olur senin için python çok basit dildir. html de çok basittir.
eyw tşklerbunu söylemek için ilk önce web için front end mi back end mi istediğini söylemeli
tabii eğer ikisideyde html css js php dilleri uygun sırasıyla