Selam millet,
Bu konumda Source 2 motoruyla yeniden tasarlanacak CS:GO güncellemesini inceleyeceğiz.
Öncelikle Source nedir ?
Source Valve tarafından geliştirilen ve yalnızca Valve oyunlarında görebileceğiniz bir oyun motorudur.
Counter Strike Global Offensive Source oyun motorunu kullanan bir Valve oyunudur.
Gelecek olan güncellemede CS:GO Source motoruna güncellenecekti.
Bunun haberini paylaşmıştım hatta yeni Dust 2'nin geleceğinide belirtmiştim.
Peki FPS sorunu artacak mı ?
Hayır.
Tam aksine yükselecek.Dota 2'nin Source versiyonunda 30Fps alan bir oyuncu,Source 2 ile 69FPS oynayabiliyor.
Yeni silah gelecek mi ?
Bunun hakkında hiç bir bilgi yok.Ancak gelirse MP5 silahı gelecek.
Yeni harita|
Yeni bir harita hakkında bir bilgi yok.Ancak Nuke Aktif Hizmet Grubundan çıkarılıp,yerine yeni Dust 2 eklenecek gibi duruyor.
Yeni güncellemenin betası Çin'de oynanabilir durumda.
Bu konuda bu kadarlık olsun.
İyi günler
Bu konumda Source 2 motoruyla yeniden tasarlanacak CS:GO güncellemesini inceleyeceğiz.
Öncelikle Source nedir ?
Source Valve tarafından geliştirilen ve yalnızca Valve oyunlarında görebileceğiniz bir oyun motorudur.
Counter Strike Global Offensive Source oyun motorunu kullanan bir Valve oyunudur.
Gelecek olan güncellemede CS:GO Source motoruna güncellenecekti.
Bunun haberini paylaşmıştım hatta yeni Dust 2'nin geleceğinide belirtmiştim.
Peki FPS sorunu artacak mı ?
Hayır.
Tam aksine yükselecek.Dota 2'nin Source versiyonunda 30Fps alan bir oyuncu,Source 2 ile 69FPS oynayabiliyor.
Yeni silah gelecek mi ?
Bunun hakkında hiç bir bilgi yok.Ancak gelirse MP5 silahı gelecek.
Yeni harita|
Yeni bir harita hakkında bir bilgi yok.Ancak Nuke Aktif Hizmet Grubundan çıkarılıp,yerine yeni Dust 2 eklenecek gibi duruyor.
Yeni güncellemenin betası Çin'de oynanabilir durumda.
Bu konuda bu kadarlık olsun.
İyi günler
Son düzenleme: