2009 Şubat ayi programlari full 2 (İkİ)

badwolfd

Katılımcı Üye
10 Ağu 2008
975
0
2mxn2wg.jpg



1st Mass Mailer v5.0 TURK
sarbacane-mass-mailer.jpg

1st Mass Mailer ile toplu mail gönderebilirsiniz. Bu programla mail listenizi oluşturup yönetebilirsiniz. Kolayca gerekli boşlukları doldurarak mail bilgilerini oluşturup üyelere toplu mesaj gönderebilirsiniz. Mesajlarınızı ister text ister HTML formatında seçebiliyorsunuz. Keygen mevcuttur.

md2hbm.png

RapidShare: Easy Filehosting
 

badwolfd

Katılımcı Üye
10 Ağu 2008
975
0
µTorrent_1.8.2_Build_14458_Stable
box.jpg

Güçlü, hızlı ve küçük boyutlu bir BitTorrent istemcisi olan uTorrent, gelişmiş istemcilerin sağladığı özellikleri; daha az işlemci, bellek ve sabit disk alanı kullanarak sunabilmektedir. Video, müzik, oyun gibi internet ortamında yer alan dosyaları innDirmenize yarayan bu program oldukça kullanışlıdır.

Yazılımın Genel Özellikleri
# Basit arayüz, kolay kullanım
# Ufak boyutlu dosya
# Birden fazla sitede .torrent dosya arayabilme
# Yüklenecek dosyaları sıralama
# Yükleme hızı ayarlayabilme
# Öncelikli yükleme özelliği
# Birde fazla kişiden aynı anda dosya innDirme
# Yüklenen dosyaları arşivleme
# RSS ile arama ve yükleme
# İnnDirme adresinden direkt yükleme
# Çevrimiçi olarak programı güncelleştirme
# Otomatik ve kolay kurulum, kullanılmayacağı zaman kolaylıkla programı kaldırabilme
# Reklamsız
# Yüklenen dosyaya ait geniş içerikli yükleme bilgi görüntüleme
# Türkçe dil desteği
# Düzenlenebilir bant genişliği paylaşımı
# Trackerless desteği
# UPnP desteği (Sadece Windows XP'de)
# 6 Mb'den düşük bellek kullanımı

md2hbm.png

RapidShare: Easy Filehosting

----------------------------------------------------------------------------------------------

Acronis True Image Echo 9.7 Build 8206 Enterprise Server TURK
224_2.jpg

Ağınızdaki tüm sunucular için merkezi yedekleme ve disaster recovery çözümü. Acronis True Image Echo Enterprise Server ile artık Linux ve Windows sunucularınızın imajlarını merkezi bir noktadan yönetebilirisiniz. Disk imajı dosyası, işletim sistemi, programlar, veri tabanları, yapılandırma dosyaları, öncelik hakları, güncellemeler, güvenlik yamaları ve bunlara benzer diğer tüm sunucu disk verilerinizi içerir. Çok tehlikeli bir hatadan sonra, komple sunucu sürücü içeriklerini bilinen, çalışan mevkiye yeniden yükleyebilir ya da basitçe kaybolmuş ya da virüslü dosyaları ve klasörleri değiştirebilirsiniz.

Özel Acronis Drive Snapshot teknoloji temeline dayanarak, Acronis True Image Echo Enterprise Server sunucu işlemlerini kesmeden ya da sunucuyu kapatmadan online sunucu disk imajı yaratır.

Acronis True Image Echo Enterprise Server, sunucularınızın merkezi ve uzaktan yönetimini kolaylaştırmak için bazı modüller ile birlikte gelir. Bunlar:
Acronis True Image Management Console
Acronis True Image Agent for Windows
Acronis Backup Server
Acronis Group Server
Acronis True Image Agent for Linux

En hızlı geri alım

Acronis True Image Echo Enterprise Server ağınızdaki workstation ve sunucuların çalışmama süresini çarpıcı bir şekilde azaltır. Geleneksel dosya-dosya yedekleme çözümlerinin aksine Acronis True Image Echo Enterprise Server disk imajlama yaklaşımı size, yazılımların yeniden yerleştirilmesi ve yapılandırılması için zaman kaybetmeden sunucunun kurtarılmasını sağlar.


Hızlı yatırım getirisi

Sunucunuzun çalışmadığı size her saat için binlerce dolara mı mal oluyor? Acronis True Image Echo Enterprise Server, sunucunuzu dakikalar içinde kolay, hızlı ve de güvenilir şekilde orijinal durumuna getirerek ya da zarar görmüş ya da kaybolmuş dosyalarınızı ve klasörlerinizi yeniden yükleyerek IT maliyetlerini çarpıcı bir şekilde azaltır.

Disk klonlaması ve yeni disk ataması

Acronis True Image Echo Enterprise Server bir imajın birden fazla sunucu üzerine klonlanması için de kullanılabilir. Örneğin, bir firma bir çok sunucu satın aldı ve hepsi üzerinde aynı ortamın olması gerekiyor. Genelde, IT yöneticisi işletim sistemini ve bu sistem üzerindeki tüm programları yükler, ardından sistemleri bir kez yapılandırır. Acronis True Image Echo bu işlemi basitleştirir ve zamanı ilk sistemin disk imajını yaratmak için saklar. Bu imaj da birden fazla sunucuya atanabilir.

Eğer sunucunun sabit disk sürücüsünü yükseltmeniz gerekiyorsa, Acronis True Image Echo Enterprise Server, bir kaç basit mouse tıklamasıyla eski diskin tam bir kopyasını bölümlerin büyüklüğünü otomatik olarak yeni sabit diske denk gelecek şekilde ayarlayarak, yeni bir tane üzerine kopyalar.


Ürün Özellikleri:

Acronis True Image Management Console

Merkezi bir yönetim konsolu aracılığı ile ağınızda bulunan tüm bilgisayarlara, domain veya workgroup yapınıza bakmaksızın, tek bir noktadan ulaşılabilir. Bu konsol ile sunucu, masaüstü veya dizüstü bilgisayarlarınıza yükleme ve yedekleme ile ilgili her türlü işlemi yapabilirsiniz. Acronis True Image Agent kurulumu yapabilir, Linux sunucular için Acronis True Image Agent kurulum paketleri hazırlayabilirsiniz. Yine bu yönetim konsolu ile agent yüklü Windows ve Linux bilgisayarlarda imaj alma ve geri yükleme işlemlerini yönetebilirsiniz.

Acronis True Image Agent for Linux

Acronis True Image Management Console aracılığı ile Linux temelli sistemlerin uzaktan yedeklenip, geri yükleme yapılabilmesi için Linux Sunuculara kurulması gerekli olan agent’tır.

Acronis Group Server

Acronis Group Server ile ağda bulunan bilgisayarları gruplayarak, bu gruplarda yedekleme işleminin yönetilmesini ve durumlarının izlenmesi sağlayabilirsiniz. Gruplanmış makinalara görevler atayabilir ve bu görevlerin sonucunu izleyebilirsiniz.

Acronis Backup Server

Acronis Backup Server ile kullanıcı veya bilgisayar bazlı imaj ve yedekleme politikaları oluşturabilirsiniz. Ağda bulunan ve storage device’ın takılı olduğu bir bilgisayar üzerine kurulduğunda, bu bilgisayara bağlı olan storage device’a saklanan yedekleme arşivlerini, administratorun oluşturduğu kurallar çerçevesinde otomatik olarak yönetir. Bu kurallar maksimum imaj sayısı, maksimum imaj büyüklüğü veya 6 aydan eski imajların silinmesi gibi seçenekleri içerebilir.
Yine Acronis Backup Server sayesinde imajları doğrudan storage device’lara alabilirsiniz. Acronis Backup Server yüklü olduğu makinadaki tape v.b. yedekleme ünitelerini tanır ve doğrudan bu cihazlara yedek alınmasını sağlar.

Acronis Remote Bootable Agent

Bu agent’ı yaratılmış olan bootable media veya RIS paketine ekleyerek, bootable media veya RIS sunucusundan boot etmiş olan bir bilgisayarı Acronis True Image Management Console ile yönetebilirsiniz. Böylece, sistem yöneticileri blade sunucularıda içeren unattended sistemleri uzak bir lokasyondan geri yükleme yapabilirler.

Backup ve Restore opsiyonlarının yönetilebilmesi

Yönetim konsolu aracılığı ile her bir bilgisayardaki yedek alma/ geri yükleme seçenekleri değiştirilebilirsiniz. Örneğin SQL Server yüklü bir makinada data capture yapılmadan önce SQL servislerini durdurabilir, capture işlemi bitdikten sonra ise tekrar başlatabilirsiniz. Başka bir makinada ise imaj alma işlemine başlamadan önce virüs taraması gerçekleştirebilirsiniz.

Yukarıdaki tüm bu bileşenlerle Acronis True Image Echo Enterprise Server aşağıdaki özellikleri sunar:
>Hemen hemen tüm olaylarda sistemi yeniden yüklemeden imaj yaratımı ve yeniden yüklenmesi
>Acronis True Image Echo Enterprise Server yalnızca içinde veri olan kısımların imajını alır böylece imajlar sadece bir kaç dakika içersinde yaratılır
>Acronis True Image Echo Enterprise Server IDE, SCSI, USB, FireWire, and PC Card (önceden PCMCIA) gibi birçok çeşit depolama aygıtını destekler
>Kapasitelerinin önemi olmadan tüm sabit diskler için destek
>İmaj saklanması ve de geri yüklemek için ağ bant sürücü desteği
>Tam ve artan yedeklemeler
>Temel ve dinamik disk imajlaması için destek
>Planlı ve periyodik imaj yaratımı
>Uzaktan imaj yaratımı
>Uzaktan imaj geri yüklenmesi
>Uzaktan imaj kontrolü
>Uzaktan yedek imaj yaratım planlama
>Uzak bilgisayarlar için grup görevlerinin planlaması
>SCSI bant desteği
>Komut-satırı modu desteği
>Logların görüntülenmesi
>İmaj yaratım periyodu için veri tabanları geçici çalışır.
>Otomatik ya da manuel sabit disk yüklemesi
>Bölüm yerleştirmesi ve ebatlandırılması
>FAT 16, FAT 32, NTFS, Linux Ext2/Ext3, ReiserFS, Reiser4, Linux Swap, JFS, XFS içeren tüm Windows ve Linux dosya sistemleri için destek; sektör-tabanlı diğer işletim sistemleri için de destek
>Kullanımı kolay Windows XP- tam mouse destekli arayüz gibi
>Ayrıntılı sihirbazlar en karmaşık işlemleri basitleştirir
>IT yöneticisinin disk imajının bir kopyasını saklayabileceği gizli bir bölüm (Acronis Secure Zone) yaratabilme yeteneği
>Uzaktan Acronis Secure Zone yönetimi
>Veri sıkıştırma seviyelerinin, imaj miktar ayırımının ve şifre korumasının kontrolü
>Disk sürücüsünü klonlama yeteneği, böylece çoklu sistemler tam olarak aynı temel disk sürücü konfigürasyonuna ve yazılımına sahip olur
>İmaj yaratı işleminde öncelik ayarlaması
>İmaj dosyasının büyüklüğünü azaltmak için imajlardan sayfalama/hibernate dosyaların hariç tutulması
>Geri yüklemeden önce bölüm/disk imaj doğruluğunun kontrolü
>Geri yüklemeden sonra bölüm/disk dosya sisteminin doğruluğunun kontrolü
>Yedekleme bittiğinde ya da eğer yedekleme hatalı olursa e-posta ya da Windows Popup bildirimi
>Bir sürücüden diğerine veri geçirme yeteneği
>Varolan bir sürücüyü alıp ve yeni bir sistem sürücüsü ya da veri sürücüsü olarak yeniden atamak üzere hazırlayabilir
>Tam bir diski, belirli bir bölümü, özel bir klasörü ya da özel bir dosyayı geri alabilme yeteneği
>Bir bölüm tipini, dosya sistemini, büyüklüğünü ve lokasyonunu geri alma esnasında değiştirme yeteneği
>Yüklenebilir bir disket ya da CD’yi sistem kurtarma diski olarak yaratma yeteneği
>Acronis True Image Enterprise Server bootable disketten veya CD’den işletim sistemi bağımsız çalışabilir
>Bart PE (Bart Preinstalled environment) için uyumlu ek içerir


md2hbm.png

RapidShare: Easy Filehosting
RapidShare: Easy Filehosting
RapidShare: Easy Filehosting
RapidShare: Easy Filehosting
RapidShare: Easy Filehosting


----------------------------------------------------------------------------------------------
 

badwolfd

Katılımcı Üye
10 Ağu 2008
975
0
Acronis True Image Echo 9.7 Build 8206 Workstation for Windows TURK
225_2.jpg

Ağınızdaki tüm istemciler için merkezi yedekleme ve disaster recovery çözümü. Acronis True Image Echo Workstation ile artık Windows istemcilerinizin imajlarını merkezi bir noktadan yönetebilirisiniz. Disk imajı dosyası, işletim sistemi, programlar, veri tabanları, yapılandırma dosyaları, öncelik hakları, güncellemeler, güvenlik yamaları ve bunlara benzer diğer tüm istemci disk verilerinizi içerir. Çok tehlikeli bir hatadan sonra, komple istemci sürücü içeriklerini bilinen, çalışan mevkiye yeniden yükleyebilir ya da basitçe kaybolmuş ya da virüslü dosyaları ve klasörleri değiştirebilirsiniz.

Özel Acronis Drive Snapshot teknoloji temeline dayanarak, Acronis True Image Corporate Workstations istemciyi kapatmadan online istemci disk imajı yaratır.

Acronis True Image Corporate Workstations, istemcilerinizin merkezi ve uzaktan yönetimini kolaylaştırmak için bazı modüller ile birlikte gelir. Bunlar:
Acronis True Image Management Console
Acronis True Image Agent for Windows
Acronis Backup Server
Acronis Group Server

En hızlı geri alım

Acronis True Image Corporate Workstations ağınızdaki istemcilerin çalışmama süresini çarpıcı bir şekilde azaltır. Geleneksel dosya-dosya yedekleme çözümlerinin aksine Acronis True Image Corporate Workstations disk imajlama yaklaşımı size, yazılımların yeniden yerleştirilmesi ve yapılandırılması için zaman kaybetmeden sunucunun kurtarılmasını sağlar.


Hızlı yatırım getirisi

İstemcileriniz çalışmazsa elemanlarınızın çok büyük iş kaybı mı oluyor, satışlar mı kaçıyor? Acronis True Image Corporate Workstations, istemcinizi dakikalar içinde kolay, hızlı ve de güvenilir şekilde orijinal durumuna getirerek ya da zarar görmüş ya da kaybolmuş dosyalarınızı ve klasörlerinizi yeniden yükleyerek IT maliyetlerini çarpıcı bir şekilde azaltır.

Disk klonlaması ve yeni disk ataması

Acronis True Image Corporate Workstations bir imajın birden fazla istemci üzerine klonlanması için de kullanılabilir. Örneğin, bir firma bir çok istemci satın aldı ve hepsi üzerinde aynı ortamın olması gerekiyor. Genelde, IT yöneticisi işletim sistemini ve bu sistem üzerindeki tüm programları yükler, ardından sistemleri bir kez yapılandırır.Acronis True Image bu işlemi basitleştirir ve zamanı ilk sistemin disk imajını yaratmak için saklar. Bu imaj da birden fazla sunucuya atanabilir.

Eğer istemcinin sabit disk sürücüsünü yükseltmeniz gerekiyorsa, Acronis True Image Corporate Workstations, bir kaç basit mouse tıklamasıyla eski diskin tam bir kopyasını bölümlerin büyüklüğünü otomatik olarak yeni sabit diske denk gelecek şekilde ayarlayarak, yeni bir tane üzerine kopyalar.


Ürün Özellikleri:

Acronis True Image Management Console

Merkezi bir yönetim konsolu aracılığı ile ağınızda bulunan tüm bilgisayarlara, domain veya workgroup yapınıza bakmaksızın, tek bir noktadan ulaşılabilir. Bu konsol ile sunucu, masaüstü veya dizüstü bilgisayarlarınıza yükleme ve yedekleme ile ilgili her türlü işlemi yapabilirsiniz. Acronis True Image Agent kurulumu yapabilirsiniz. Yine bu yönetim konsolu ile agent yüklü Windows bilgisayarlarda imaj alma ve geri yükleme işlemlerini yönetebilirsiniz.

Acronis True Image Agent for Windows

Acronis True Image Management Console aracılığı ile Windows temelli sistemlerin uzaktan yedeklenip, geri yükleme yapılabilmesi için istemcilere kurulması gerekli olan agent’tır.

Acronis Group Server

Acronis Group Server ile ağda bulunan bilgisayarları gruplayarak, bu gruplarda yedekleme işleminin yönetilmesini ve durumlarının izlenmesi sağlayabilirsiniz. Gruplanmış makinalara görevler atayabilir ve bu görevlerin sonucunu izleyebilirsiniz.

Acronis Backup Server

Acronis Backup Server ile kullanıcı veya bilgisayar bazlı imaj ve yedekleme politikaları oluşturabilirsiniz. Ağda bulunan ve storage device’ın takılı olduğu bir bilgisayar üzerine kurulduğunda, bu bilgisayara bağlı olan storage device’a saklanan yedekleme arşivlerini, administratorun oluşturduğu kurallar çerçevesinde otomatik olarak yönetir. Bu kurallar maksimum imaj sayısı, maksimum imaj büyüklüğü veya 6 aydan eski imajların silinmesi gibi seçenekleri içerebilir.
Yine Acronis Backup Server sayesinde imajları doğrudan storage device’lara alabilirsiniz. Acronis Backup Server yüklü olduğu makinadaki tape v.b. yedekleme ünitelerini tanır ve doğrudan bu cihazlara yedek alınmasını sağlar.

Acronis Remote Bootable Agent

Bu agent’ı yaratılmış olan bootable media veya RIS paketine ekleyerek, bootable media veya RIS sunucusundan boot etmiş olan bir bilgisayarı Acronis True Image Management Console ile yönetebilirsiniz. Böylece, sistem yöneticileri blade sunucularıda içeren unattended sistemleri uzak bir lokasyondan geri yükleme yapabilirler.
Yukarıdaki tüm bu bileşenlerle Acronis True Image Echo Workstation aşağıdaki özellikleri sunar:

>Hemen hemen tüm olaylarda sistemi yeniden yüklemeden imaj yaratımı ve yeniden yüklenmesi
>Acronis True Image Corporate Workstations yalnızca içinde veri olan kısımların imajını alır böylece imajlar sadece bir kaç dakika içersinde yaratılır
>True Image Corporate Workstations IDE, SCSI, USB, FireWire, and PC Card (önceden PCMCIA) gibi birçok çeşit depolama aygıtını destekler
>Kapasitelerinin önemi olmadan tüm sabit diskler için destek
>İmaj saklanması ve de geri yüklemek için ağ bant sürücü desteği
>Tam ve artan yedeklemeler
>Temel ve dinamik disk imajlaması için destek
>Planlı ve periyodik imaj yaratımı
>Uzaktan imaj yaratımı
>Uzaktan imaj geri yüklenmesi
>Uzaktan imaj kontrolü
>Uzaktan yedek imaj yaratım planlama
>Uzak bilgisayarlar için grup görevlerinin planlaması
>SCSI bant desteği
>Komut-satırı modu desteği
>Logların görüntülenmesi
>İmaj yaratım periyodu için veri tabanları geçici çalışır.
>Otomatik ya da manuel sabit disk yüklemesi
>Bölüm yerleştirmesi ve ebatlandırılması
>FAT 16, FAT 32, NTFS, Linux Ext2/Ext3, ReiserFS, Reiser4, Linux Swap, JFS, XFS içeren tüm Windows ve Linux dosya sistemleri için destek; sektör-tabanlı diğer işletim sistemleri için de destek
>Kullanımı kolay Windows XP- tam mouse destekli arayüz gibi
>Ayrıntılı sihirbazlar en karmaşık işlemleri basitleştirir
>IT yöneticisinin disk imajının bir kopyasını saklayabileceği gizli bir bölüm (Acronis Secure Zone) yaratabilme yeteneği
>Uzaktan Acronis Secure Zone yönetimi
>Veri sıkıştırma seviyelerinin, imaj miktar ayırımının ve şifre korumasının kontrolü
>Disk sürücüsünü klonlama yeteneği, böylece çoklu sistemler tam olarak aynı temel disk sürücü konfigürasyonuna ve yazılımına sahip olur
>İmaj yaratı işleminde öncelik ayarlaması
>İmaj dosyasının büyüklüğünü azaltmak için imajlardan sayfalama/hibernate dosyaların hariç tutulması
>Geri yüklemeden önce bölüm/disk imaj doğruluğunun kontrolü
>Geri yüklemeden sonra bölüm/disk dosya sisteminin doğruluğunun kontrolü
>Yedekleme bittiğinde ya da eğer yedekleme hatalı olursa e-posta ya da Windows Popup bildirimi
>Bir sürücüden diğerine veri geçirme yeteneği
>Varolan bir sürücüyü alıp ve yeni bir sistem sürücüsü ya da veri sürücüsü olarak yeniden atamak üzere hazırlayabilir
>Tam bir diski, belirli bir bölümü, özel bir klasörü ya da özel bir dosyayı geri alabilme yeteneği
>Bir bölüm tipini, dosya sistemini, büyüklüğünü ve lokasyonunu geri alma esnasında değiştirme yeteneği
>Yüklenebilir bir disket ya da CD’yi sistem kurtarma diski olarak yaratma yeteneği
>Acronis True Image Corporate Workstations bootable disketten veya CD’den işletim sistemi bağımsız çalışabilir
>Bart PE (Bart Preinstalled environment) için uyumlu ek içerir

md2hbm.png

RapidShare: Easy Filehosting
RapidShare: Easy Filehosting
RapidShare: Easy Filehosting
RapidShare: Easy Filehosting


----------------------------------------------------------------------------------------------
 

badwolfd

Katılımcı Üye
10 Ağu 2008
975
0
Acronis True Image Echo Server 9.5.8163 TURK
1sl2l2.gif

Şirketler için Komple yedekleme ve disastery recovery çözümü. Artık tüm sunucularınızın ve sunucularınızda bulunan dataların imajının alındığından ve bir felaket durumunda çok kısa sürede geri getirilebileceğinden emin olabilirsiniz.

7x24 Çalışma Olanağı

Acronis True Image Echo hard diskinizde bulunan dataların bilgisini, Acronis Drive Snapshot teknolojisini kullanarak sektör sektör okur, tüm hard diskin –sistemin çalışması için gerekli olan herşeyi içeren- bir imajını yaratır. Bu işlemi makinayı kapatmaya gerek kalmadan online olarak gerçekleştirir. Hard disk imajı almanın yanında, dosya ve klasör bazlı da yedekleme işlemi yapabilir. CPU bölüşüm özelliği sayesinde, uygulama tarafından kullanılacak CPU kullanım oranı sınırlanabilir. Daha da fazlası, kullanıcılar harddisk yazma hızını ve ağda kullanılacak olan band genişliğini kontrol edebilirler.

Downtime süresinin minimize edilmesi

Acronis True Image Echo size dakikalar içinde sisteminizi geri yükleme imkanı sunar. Bütün bir sisteme yeniden kuruluma ve konfigürasyona gerek kalmadan bir imaj dosyasından dakikalar içerisinde geri dönülebilinir. Daha önemlisi imajdan geri dönme işlemi, imajı alınmış olan mevcut bilgisayara veya tamamiyle farklı bir donanıma sahip olan bir başka bilgisayara veya sanal bir makinaya Acronis Universal Restore özelliği kullanılarak gerçekleştirilebilir. Acronis Universal Restore özelliği ile artık donanım ayrımı –anakart, raid kartı v.b.– gözetmeksizin, aldığınız imajı farklı bir bilgisayara dönebilirsiniz.

Otomatik Yedekleme

Acronis True Image Echo ile, zamanlanmış yedek ve imaj alma işlemlerini basit sihirbazlar aracılığı ile yaratıp, yedekleme işlemini otomatiğe bağlayabilirsiniz. Yedekleme işleminin sonucunu mail yolu ile alabilir, pop-up ile uyarılabilirsiniz. Acronis Snap Restore özelliği kullanılarak, sistemi imajdan boot ettirip, geri yükleme esnasında daha imaj geri dönülmemişken istediğiniz herhangi bir uygulamayı çalıştırabilirsiniz. Böylece geri dönme süresini beklemek zorunda kalmazsınız.

64-Bit Desteği

64-bit işletim sistemlerine sahip makinaların imajını alabilir ve gerektiğinde geri dönebilirsiniz. Bunun için ayrı bir yükleme programı gerekmemektedir.

Her Türlü Depolama Aygıtına İmaj ve Yedek Alabilirsiniz

Acronis True Image Echo sahip olduğu geniş storage media desteği ile varolan storage yapınıza entegre olacaktır. Acronis True Image Echo’nun desteklediği storage teknolojileri; Direct Attached Storage (DAS), Network Attached Storage (NAS), Storage Area Networks (SAN), Redundant Arrays of Independent Disks (RAID) device’ları, teypler, ağ sürücüleri, FTP/SFTP, USB ve IEEE-1394 (FireWire) uyumlu storage device’ları, Hard disk sürücüler, CD’ler, taşınabilir sürücüler (Flopy, Zip, v.b.) ve Acronis Storage Server ile paylaşılmış olan storage tipleri.

VSS (Microsoft Volume Shadow Copy) Desteği

Microsoft Exchange Server, Microsoft SQL Server ve Oracle gibi kritik uygulamalarınıza, Acronis True Image Echo’nun VSS desteği sayesinde online koruma sağlayabilirsiniz.

Uzakta bulunan veya mobil kullanıcıların dizüstü bilgisayarlarını Acronis’e ait olan Acronis Secury Zone ve Acronis Recovery Manager teknolojileri ile koruyabilirsiniz. Acronis Secury Zone hard diskte bulunan, işletim sisteminden ve kullanıcılardan gizlenmiş bir partitiondır. Bu partition sistemin imajını almak için kullanılabilinir. Acronis Recovery Manager aracılığı ise kullanınıcı kurtarma işlemini F11 tuşuna basarak başlatabilir. Bu iki teknoloji birlikte storage kaynaklarına ve bootable media’ya ihtiyaç duymadan koruma sağlar.

Disk klonlama ve yeni disk kurulumu

Eğer sunucunuzun hard diskini upgrade etmeye gerek duyuyorsanız, Acronis True Image Echo’yu kullanarak bir kaç klik ile yeni diskinizde eski diskinizin tam bir kopyasını, partition yapısını da yeniden ölçeklendirerek oluşturabilirsiniz.

Acronis Bootable Rescue Media Builder kullanarak Bootable bir medya (Floppy/CD/DVD), ISO paketi veya RIS paketleri yaratabilirsiniz. Yaratılan bu medyayı, daha sonra zarar görmüş veya windows olmayan bir işletim sistemi datalarının kurtarılması işleminde kullanabilirisiniz.

Differential ve Incremental Backup desteği ile ihtiyacınıza uygun yedekleme politikaları geliştirebilirsiniz.


md2hbm.png

RapidShare: Easy Filehosting
RapidShare: Easy Filehosting

----------------------------------------------------------------------------------------------
 

badwolfd

Katılımcı Üye
10 Ağu 2008
975
0
Allok 3GP PSP MP4 iPod Video Converter v5.2.0202 TURK
2qkmcye.png

Allok 3GP PSP MP4 iPod Video Converter, bir video biçimi dönüştürme yazılımıdır. Video dosyalarını 3GP, PSP, MP4 gibi pek çok biçimi dönüştürebilmektedir. Yazılım ayrıca hızlı şekilde dönüştürebilmektedir.

Video Özellikleri:

Giriş Video Biçimleri:
# AVI biçimi - (AVI, Xvid, DivX);
# MPEG biçimi - (MPEG, MPG, MPEG–1, MPEG–2, MPEG–4, M2V, M1V)
# VCD, SVCD, VOB Movie
# Window Media dosya - (WMV, ASF, ASX)
# QuickTime dosya - (MOV, QT, M4V, MP4)
# RealMedia dosya - (RM, RMVB)
# 3GP biçimi - (3GP, 3GP2, 3G2)
# MJPEG Video - (MJPEG, MJPG)
# MKV biçimi
# OGM biçimi
# FLV Flash Video
# H263 biçimi
# H264 biçimi

Çıktı Video Biçimleri:
# 3GP biçimi
# 3G2 biçimi
# AVI biçimi
# DivX biçimi
# XviD biçimi
# MP4 biçimi
# MPEG4 biçimi
# H264 biçimi

Özellikler:
# AVI, DivX, XviD, MPEG, MP4, M4V, WMV, ASF, RM, RMVB, SVCD, VCD, VOB, MOV, 3GP, FLV, MKV, OGM gibi birçok biçimi desteklemektedir.
# Video dosyalarını Apple iPod'un görüntüleyeceği bir şekilde dönüştürmektedir.
# Video dosyalarını Sony PSP'nin görüntüleyeceği bir şekilde dönüştürebilmektedir.
# Video dosyalarını iRiver MP4 Player'ın görüntüleyeceği bir şekilde dönüştürebilmektedir.
# Video dosyalarını Creative Zen Vision'un görüntüleyeceği biçimde dönüştürebilmektedir.
# Video dosyalarını Cellular Phone'in görüntüleyeceği bir biçimde dönüştürebilmektedir.
# Video dosyalarını Palm veya PDA'nın görüntüleyeceği bir biçimde dönüştürebilmektedir.
# Aynı anda birden fazla dosya dönüştürülebilmektedir.
# Yazılım çok hızlı bir şekilde dosya dönüştürebilmektedir.
# Altyazılı video dosyalarını dönüştürebilmektedir.
# Videoların orijinal görüntüsünü bozmadan dönüşüm yapabilmektedir.
# Videoları gösterim yapmak için hazırlayabilirsiniz.
# Eğer bilgisayarın başından gitmeniz gerekiyorsa yazılımı ayarlayıp dönüştürme bittikten sonra kapanmasını sağlayabilirsiniz.
# Sade ve kolay kullanım.

Sistem Gereksinimleri:
# Pentium 300 Mhz
# 128 Mb bellek

md2hbm.png

RapidShare: Easy Filehosting

----------------------------------------------------------------------------------------------
 

badwolfd

Katılımcı Üye
10 Ağu 2008
975
0
Allok_Video_Joiner_4.4.208.0_[TURKCE]_TURK
98zorq.jpg

Allok Video Joiner ile AVI, Divx, XviD, MPEG-1/2/4, VOB, DAT, ASF, WMV biçimindeki video kliplerinizi istediğiniz yerden birleştirip kaydedebilirsiniz. Program kolay ve kullanışlı bir arayüze sahiptir. 2 GB`ye kadar video dosyalarınızı sorunsuz bir şekilde birleştirebilirsiniz.

Not: Bu Yeni Versiyonda Turkçe Dil Desteği Mevcuttur..

md2hbm.png

RapidShare: Easy Filehosting
 

badwolfd

Katılımcı Üye
10 Ağu 2008
975
0
Avidemux v2.4.4 Portable TURK
screenshot1.png

Avidemux is a free video editor designed for simple cutting, filtering and encoding tasks.It supports many file types, including AVI, DVD compatible MPEG files, MP4 and ASF, using a variety of codecs. Tasks can be automated using projects, job queue and powerful scripting capabilities.

md2hbm.png

RapidShare: Easy Filehosting
 

badwolfd

Katılımcı Üye
10 Ağu 2008
975
0
AVG Internet Security 8.0.234 Build 1426 Multilanguage TURK
xmiqlk.jpg

Ev ve Küçük ofis kullanıcıları için tam koruma. Virüs, worm, trojan, spyware, adware, hacker ve spam'ları içeren en önemli İnternet tehlikelerine karşı tam güvenlik koruması.



İçerik:
Anti-Virus - Virüs,worm ve trojan'lardan koruma sağlar.
Anti-Spyware - Spyware, adware ve diğer kötü amaçlı programlardan koruma sağlar.
Anti-Spam - Phishing ataklarına karşı koruma ve spam filtreleme sağlar.
Firewall - İnternet korsanlarına karşı koruma sağlar.edilir.



Anti-Virüs + Anti-Spyware + Anti-Spam + Firewall
Ev ve Küçük ofis kullanıcıları için tam koruma. Virüs, worm, trojan, spyware, adware, hacker ve spam'ları içeren en önemli İnternet tehlikelerine karşı tam
güvenlik koruması.

md2hbm.png

RapidShare: Easy Filehosting
 

badwolfd

Katılımcı Üye
10 Ağu 2008
975
0
AVG Anti-Virus Free 8.0.234 Build 1426 TURK
AVG_Antivirus_System_logo.jpg

AVG Free Edition çok iyi bilinen bir antivirüs korunma aracı. AVG Free ücretsiz olarak ev kullanıcıları için tasarlanmış basit, kullanımı kolay bir program. Güçlü ve sürekli güncellenen yapısıyla tam bir koruma sağlayan bu program milyonlarca kişi tarafından kullanılıyor.

Rapid virüs veritabanı güncellemeleri her zaman açık olan bu program yüksek derecede koruma sağlayor. Yerleşik koruma kalkanı, e-posta tarayıcı, eklentiler, istek üzerine veya otomatik tarama ve testler ile mümkün olan en üst düzey korumayı sizlere sağlayan bu ücretsiz yazılım bilgisayarınızın performansında hiçbir yavaşlamaya da sebep olmuyor.

AVG Resident Shield (Yerleşik Koruma Kalkanı) ile gerçek zamanlı bir koruma yapabileceğiniz, güncellemeleriyle sürekli en yeni tehlikelere karşı korunabileceğiniz, zarar gören veya enfekte olan dosyalarınıza en güvenli müdahaleleri yapabileceğiniz ücretsiz AVG antivirüs programı son versiyonu ile gelişmiş polymorphic virüs yakalama ve gelişmiş yardım özellikleriyle ön plana çıkıyor.

Sürüm 8.0.233 ile AVG Free Edition kullanıcılara entegre edilmiş spyware (casus yazılım) koruması ve yeni LinkScanner özelliği ile kullanıcılara Google, Yahoo ve MSN aramalarını değerlendirme şansını veriyor. Ayrıca birçok güncelleme, eklenti ve hata düzeltimide yenilenen sürümle gerçekleştirilmiş bulunuyor.
Sistem Gereksinimleri:

* Inter Pentium 300 Mhz
* Windows 2000/XP/Vista
* 256 MB RAM

md2hbm.png

RapidShare: Easy Filehosting
 

badwolfd

Katılımcı Üye
10 Ağu 2008
975
0
A-PATCH (msn 9.0 uyumlu) TURK
1joupc.jpg

-Patch, MSN Messenger (Windows Live Messenger) üzerindeki birçok özelliği tek tek değiştirebilme imkanı sunan, basit ve küçük boyutlu bir MSN Messenger (Windows Live Messenger) yaması.
Çoklu oturum açma gibi artık çoğu yamada bulunan özellikleri de içeren 10 seçeneğiyle tam bir kişiselleştirme ve kolaylık sağlıyor.
Kurulumu ve kullanımı çok kolay..Programda işaretlediğiniz kısım sağ taraftaki resimde görebiliyorsunuz hangi özelliğini kaldırdığınız bu şekilde yanlışlık yapma olasılığınız kalkıyor..Türkçe dil desteği bulunmaktadır.

md2hbm.png

RapidShare: Easy Filehosting
 

badwolfd

Katılımcı Üye
10 Ağu 2008
975
0
Everest Full Ultimate and Corporate Editions v5.0.1650 Final TURK
bc8169ba8606.jpg

EVEREST bir sistem bilgilendirme yazılımıdır. Sisteminizin donanımsal ve yazılımsal yapılanması hakkında en ince ayrıntılarına kadar bilgi alabileceğiniz yazılım size bu bilgileri rapor halinde de sunabilmektedir. Almış olduğunuz raporu html biçiminde görüntüleyip kaydedebilir, çıktısını alabilir ve bir e-posta adresine gönderebilirsiniz.

md2hbm.png

RapidShare: Easy Filehosting
 

badwolfd

Katılımcı Üye
10 Ağu 2008
975
0
Evidence Exterminator v2.5 TURK
interface.jpg

Windows'unuzu kullanırken, klasör açarken, dosya ararken, herhangi bir programla çalışırken, internette sörf yaparken, form doldururken tüm bu adımlar "Windows registry" ye kaydededilir. Tüm bu aktivitelerinizi bilgisayar ile ilgisi olan herkes kolayca görebilir. Siz bu dosyaları silmek isteseniz bile Windows bu dosyaları tamamen silmez. Bu program ise sizin sistem dosyalarınıza zarar vermeden bilgisayarınızda sizden kalan izleri tamamen siler. Bu programı patronunuzun bilgisayarınızda görmesini istemediğiniz aktiviteleri silmek için kullanabilirsiniz.

md2hbm.png

RapidShare: Easy Filehosting
 

badwolfd

Katılımcı Üye
10 Ağu 2008
975
0
Eset NOD32 Antivirus 3.0.684 Türkçe (32 Bit) Sınırsız TURK
http://***.ipicture.ru/uploads/090121/8j1dG31Pkh.jpg
Antivirüs yazılımı denince akla "NOD32" gelir. ESET NOD32 Antivirus, ödüllü ThreatSense® motoru sayesinde, virüs, truva atı, worm, adware, spyware, phishing, rootkit ve daha nice internet kaynaklı tehditleri piyasadaki başka hiçbir programın yapamayacağı gibi proaktif olarak tespit eder ve siler.
Program kurulumu dahil %100 Türkçe'dir.Kullanım limiti kaldırılmış olup, hergün 31 gündür.Yamalanmıştır. Kod girme derdi yoktur. Updateler sorunsuz işlemektedir. Fix değildir. Eset gün sayma özelliğini kaybetmiştir. Eset icin hergün, ilk gündür. Her gün 31 gündür.

md2hbm.png

RapidShare: Easy Filehosting
 

badwolfd

Katılımcı Üye
10 Ağu 2008
975
0
Easy_Screen_Capture_v2.0.4_Build_27_Portable_TURK
Easy-Screen-Capture_3.png

Easy Screen Capture tam özellikli profesyonel bir ekran görüntüsü yakalama programıdır. Program tüm ekranı, belli bir bölgeyi, seçilmiş alanı, seçili nesneyi ve uzun web sayfalarını kaydırarak yakalayabilir. Bu sayede yakaladığınız görüntüleri çeşitli yerlerde kullanabilirsiniz. Program yakaladığı resimleri ayrıca işleyebilir. Programla resim üzerinde çeşitli grafik işlemleri yapılabilir (kes, kopyala, metin ekleme, çizgi, dolgu, renk değişikliği, büyütme, seçim, vurgu gibi). Yine yakalanan resim üzerinde keskinleştirme, bulanıklaştırma, kontrast ayarı, renk ayarlaması, terse çevirme, gri ölçekleme gibi düzenlemeler de yapılabilir.

Eğer uzun bir web sayfasını tam olarak yakalamak istiyorsanız 'Capture > Auto Scroll Window' u işaretlemelisiniz.

Özellikleri:
# Tam ekran, etkin pencere, çerçeve olmaksızın pencere gibi ekranı yakalar.
# Pencereleri, tuşları, araç çubuklarını ve diğer nesneleri yakalar.
# Yakalama şekli seçilebilir: Dikdörtgen, elips, daire olarak.
# Uzun pencere ve web sitelerini kaydırma usulüyle yakalayabilir.
# Bazı oyun ve filmlerden görüntü yakalayabilir.
# İsteğe bağlı fare imlecini de yakalayabilir.
# Çoklu belgeleme izleyicisi ve editör penceresi.
# Damgalama ve diğer çizim araçlarını kullanarak nesneler eklenebilir.
# Resimleri doğrudan düzenleyebilir: Kesme, kırpma, yapıştırma, ölçekleme gibi araçlarla.
# Resimlerin görüntüsünü değiştirebilir.
# En tanınan dosya biçimlerinde kaydedebilir: BMP, JPG, GIF, BMP.
# Yakalama geçmişi izlenebilir.
# Yakalanan resimlere otomatik isim atanabilir.
# Geçiş tuşlarını destekler, ayrıca kullanıcı destekli geçiş tuşları tanımlanabilir.
# Otomatik olarak panoya yakalanan görüntüyü kopyalabilir.
# Sistem tepsisinde ve Windows başlangıcında çalıştırılabilir.
# Yakalanan resmi duvar kağıdı olarak kurabilir.
# Resmi yatay/dikey döndürebilir ve herhangi bir açıyla da çevirebilir.

md2hbm.png

RapidShare: Easy Filehosting
 

badwolfd

Katılımcı Üye
10 Ağu 2008
975
0
DreamCalc_Professional_Edition_v4.4.1_TURK
DreamCalc_1.png

Tamamen gerçekçi bir görüntüye sahip hesap makinesidir. örünümü daha çok gelişmiş Casio makinelere benzer. Matematiksel, finansal ve istatistiksel olmak üzere 3 ayrı modda çalışabilir. Ekrandaki hesaplamaları ve formülleri direkt yazıcıya gönderebilir, panoya kopyalayabilir. Yazdırmadan önce önizleme yapabilirsiniz. 14 farklı tema (skin) desteği mevcuttur.

md2hbm.png

RapidShare: Easy Filehosting
 

badwolfd

Katılımcı Üye
10 Ağu 2008
975
0
DreamCalc_DCP_4.4.1_Pro_Calculator_Portable_TURK
jh4y9h.jpg

Bilimsel Grafik Çizim Hesap makinası. DreamCalc bilgisayarınızda çalışırken ayrı elde taşınabilir bir grafik çizim hesap makinası kullanmak için tam donanımlı ve elverişli alternatif sağlayan bir yazılım uygulamasıdır. Sizin diğer uygulamalarınız yanı sıra yazılım olduğu için çalışır. DreamCalc ile gerçek bir hesap makinesı kullanıyormuş gibi hissedeceksiniz. Bu yerleşik yakınlıktan dolayı, onu kullanımı kolay ve elverişli bulacaksınız. Cebirsel & RPN Girdileri, Grafik Çizim Fonksiyonları, İstatistikler & İstatiksel Çizelgeler, Kompleks Sayılar, Base-n hesap makinesı (64bit ondalık & değişen nokta), Dönüştürme & Sabitler, Tarih Hesaplamaları, Çoklu Hafızalar ve Polinom Çözücü?yü (herhangi bir basamak) sunar. Girdi düzenini tercihinize--cebirsel ve RPN girdileri tamamiyle desteklenmiştir--uygun olması için yapılandırabilirsiniz. DreamCalc?ı sistem tepsisinden çalıştırabilirsiniz. Aynı zamanda Sayfa Tomar Penceresinde hesapların tarihsel bir kaydını tutar.

md2hbm.png

RapidShare: Easy Filehosting
 

badwolfd

Katılımcı Üye
10 Ağu 2008
975
0
Download_Accelerator_Plus_Premium_v9.0.0.7_TURK
ipoc9w.jpg

Download Accelerator Plus (DAP), internetten dosya indirme hızınızı yaklaşık 400% oranında artıran ve bağlantı kopması durumunda indirme işlemini kaldığı yerden devam ettirebilen bir indirme yöneticisidir. Kategorisinin en iyilerinden olan Download Accelerator Plus (DAP); 10 adet dil desteğine sahiptir.

Özellikler :
# 400% daha hızlı indirme yapar.
# Yüksek hızl için bant genişliği optimasyonu!
# Tüm popüler tarayıcılarla çalışır!
# Müzik ve video dosyalarını indirme sırasında önizleme yapabiliyorsunuz.
# Gelişmiş indirme kuyruğu, önceliği ve durum yönetimi
# indirilecek dosya hakkında gelişmiş bilgi
# Tamamlanmış indirmelerin ayrı listesi
# Yeni arayüz ile esnek dizayn ayarları
# Daha fazla hız bildirmeleri
# indirme penceresinde indirilecek dosyayı önizleme imkanı
# Yeni indirme arayüzü!
# Arayüz desteği
# Milyonlarca DAP kullanıcısı için en iyi yazılım dosyaları
# 10 bağlantılı gelişmiş hızlandırıcı
# Zip dosyalarını önizleme, çıkartma
# Reklamsız kullanım(sadece kayıtlı sürüm için)

md2hbm.png

RapidShare: Easy Filehosting
 

badwolfd

Katılımcı Üye
10 Ağu 2008
975
0
Driver Magician v3.4TURK
29dk45k.jpg

Driver Magician, Windows işletim sisteminde, güncelleme, düzenleme ve aygıt sürücülerini yedeklemek için çözümler sunan bir yazılım.Sisteminizde bulunan her donanımı teşhis ederek, sabit diskten ortak sürücüleri ortaya çıkartıp ve seçeceğiniz konuma onları yedeklemeye yarar.Bilgisayarınızı biçimlendirseniz, tekrar kurup, yükseltme yapsanız bile elinizde bulunan "kayıtlı" sürücüleriniz sayesinde bilgisayarınıza gerekli donanımları tekrar yükleyebilirsiniz. Bu sayede eğer kayıt altına aldıktan sonra bir sürücü dosyasını kaybetseniz bu program sayesinde kurulum yapabilirsiniz.

Driver Magician, veritabanında bulunan sürücüler için internetten sürücü güncellemesi yapma imkanı da tanır.
Özellikleri
# Dört durumda bilgisayarınızdaki sürücü aygıtlarını yedekler
# Sürücüleri hızlı yedekler
# Bilinmeyen aygıtları bulur
# Donanım sürücülerinin detaylı bilgisini verir
# Tüm sürücüleri otomatik kurulum paketi (EXE) haline getirebilir
# Güncelleme aracıyla aygıt sürücülerini güncelleyebilme

Asgari Sistem Gereksinimi:
# Pentium 166 MHz işlemci
# Windows 98/ME/2000/XP/Server 2003/Vista/x32/x64 işletim sistemi
# 32 MB RAM Bellek (64 MB önerilir)
# Kurulum için 5 MB boş disk alanı

Alternatif innDirme Linkleri :
# filekicker.net
# Portable (Kurulmayan)

md2hbm.png

RapidShare: Easy Filehosting
 

badwolfd

Katılımcı Üye
10 Ağu 2008
975
0
Download Accelerator Plus v9.0.0.7 Portable TURK
1zl9l45.gif

Download Accelerator Plus (DAP), internetten dosya indirme hızınızı yaklaşık 400% oranında artıran ve bağlantı kopması durumunda indirme işlemini kaldığı yerden devam ettirebilen bir indirme yöneticisidir. Kategorisinin en iyilerinden olan Download Accelerator Plus (DAP); 10 adet dil desteğine sahiptir.

Özellikler :

400% daha hızlı indirme yapar.

Yüksek hızl için bant genişliği optimasyonu!

Tüm popüler tarayıcılarla çalışır!

Müzik ve video dosyalarını indirme sırasında önizleme yapabiliyorsunuz.

Gelişmiş indirme kuyruğu, önceliği ve durum yönetimi

indirilecek dosya hakkında gelişmiş bilgi

Tamamlanmış indirmelerin ayrı listesi

Yeni arayüz ile esnek dizayn ayarları

Daha fazla hız bildirmeleri

indirme penceresinde indirilecek dosyayı önizleme imkanı

Yeni indirme arayüzü!

Arayüz desteği

Milyonlarca DAP kullanıcısı için en iyi yazılım dosyaları

10 bağlantılı gelişmiş hızlandırıcı

Zip dosyalarını önizleme, çıkartma

Reklamsız kullanım(sadece kayıtlı sürüm için)

md2hbm.png

RapidShare: Easy Filehosting
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.