2009 Şubat ayi programlari full 2 (İkİ)

badwolfd

Katılımcı Üye
10 Ağu 2008
975
0
Dev Hound v2.45 Build 1219 TURK
3_devhound_admin.jpg

Kalkınma Suspicious bir Web tabanlı proje yönetim sistemi hata izleme için tasarlanmış, proje, geliştirme ekipleri, yazılım bültenleri, müşteriler, destek aramaları ve bilgi tabanları izleme.Kendi Web sunucusu, 2 dakika yükleme, e-posta bildirimleri özelliği, e-posta istemcisi birleştirebilir e-posta, raporlar, grafikler ve Windows XP tarzı. Kalkınma Suspicious yaşam yazılım geliştiricileri, QA personel, proje yöneticileri için daha kolay hale getirir ve müşteriler

md2hbm.png

RapidShare: Easy Filehosting
 

badwolfd

Katılımcı Üye
10 Ağu 2008
975
0
Defraggler_v1.0.7.124_MultiLang_Portable_TURK
149cwhc.jpg

Defraggler popüler sistem temizleme programı CCleaner'ın üreticisi Piriform Ltd tarafından üretilen ve geliştirilen ücretsiz bir disk dosya birleştirme programı. Defraggler diğer birleştiricilerden farklı olarak size sadece belirlediğiniz klasörleri birleştirebilme olanağı tanıyor. Böylece tüm diski birleştirmek ile zaman kaybetmiyorsunuz.

Program sahip olduğu mimari yapı ile diğer Piriform yazılımları CCleaner ve Recuva'ya benzer durumda geliştirilmiş ve dilerseniz Defraggler uygulama dosyasını (EXE) bir belleğe kopyalayıp taşınabilir aygıtlarınızda direkt olarak çalıştırabiliyor ve birleştirme işlemini aygıt üzerinden gerçekleştirebiliyorsunuz.

Hızlı ve basit yapısıyla dikkat çeken program Windows Disk Birleştiricisine ihtiyacınız olmadan bu konuda daha çok gelişmiş bir program olarak elinizin altında size çok yardımcı olucağa benziyor.

md2hbm.png

RapidShare: Easy Filehosting
 

badwolfd

Katılımcı Üye
10 Ağu 2008
975
0
Core_FTP_2.1_Build_1593__TURK
54aw78.jpg

Core FTP LE, ihtiyacınız olan özelliklere sahip ücretsiz bir FTP yöneticisidir. FTP yoluyla web sitenizin bakımını sağlamak ve güncellemek için kullanabileceğiniz Core FTP LE, hızlı, kolay kullanımlı ve güvenilir bir istemcidir. Dosyalarınızı FTP sunucularından SSL, TLS veya SFTP yoluyla güvenli yöntemlerle innDirebilmenizi ve gönderebilmenizi sağlayan ve tamamen ücretsiz olan Core FTP LE, reklam ve casus yazılım içermediği gibi, kayıt da gerektirmez.

Yazılımın Genel Özellikleri

# SFTP (SSH), SSL, TLS, IDN protokollerini destekler.
# Uluslarası alan adı desteğine sahiptir.
# Siteden siteye transfer olanağı tanır.
# Transfer işleminde veri gönderimini kaldığı yerden devam ettirme özelliğine sahiptir.
# Sunucudaki dosyaları görüntüleme ve düzenleme imkanı verir.
# Sürükle ve bırak desteğine sahiptir.
# Güvenlik duvarını destekler.
# Özel komutlara sahiptir.
# Çeşitli süzgeçleri bünyesinde barındırır.
# Kullanıcı dostu arayüze sahiptir.
# Başarısız transferlerde otomatik olarak yeniden deneme özelliğine sahiptir.
# Bant genişliği kontrolüne sahiptir.
# Tarayıcı ile bütünleşiktir.
# Uzaktan dosya arama imkanı sunar.
# Dosya izinleri (CHMOD) desteği verir.
# Gelişmiş klasör listeleme özelliğine sahiptir.
# .htaccess ve .htpasswd dosyalarını düzenlemeye izin verir.
# FTP/HTTP Proxy, Socks 4 & 5 desteği sunar.
# Ve dahası…
Gelişmiş kullanıcılar için Core FTP LE’den daha gelişmiş özelliklere sahip olan Core FTP Pro mevcuttur. Core FTP Pro’yu buraya tıklayarak innDirebilirsiniz.

Core FTP Pro ile Yapabilecekleriniz
# En son şifreleme yöntemleri kullanılarak sunuculardaki dosyaları şifreleyebilir ve daha sonra şifrelerini çözebilirsiniz.
# FTP transferlerinizi ek servislere ihtiyaç olmaksızın planlayabilirsiniz.
# IBM Information Exchange desteği ile komut satır güncellemeleri yapabilirsiniz.
# Transfer durumunun e-posta bildirisini alabilirsiniz.
# Uzak dizinlerin imajlarını minyatür olarak görüntüleyebilirsiniz.
# ZIP desteği ile güvenle FTP’ye sıkıştırma, parola koruması ve yedekleme yapabilirsiniz.
# Çoklu parçalar halinde daha hızlı innDirme yapabilirsiniz.



md2hbm.png

RapidShare: Easy Filehosting
 

badwolfd

Katılımcı Üye
10 Ağu 2008
975
0
ClipMate_v7.3.14_Build_223_Retail_MultiLang_TR_TURK
29956.gif

ClipMate: Pano Geliştirici, binlerce parçayı saklayabilir.ClipMate, Windows panosunu geliştirir ve güçlü bir araç haline getirir. Verileri tek başına aktarırken kes/kopyala/yapıştır seçenekleri yeterli olabilir, fakat birçok veriyi taşımak istiyorsanız veya veriyi sonraki kopyalama işleminden daha uzun bir süre saklamak istiyorsanız yeterli olmayacaktır.

ClipMate, bilinen Windows Panosu ile birlikte çalışır ve kestiğiniz veya kopyaladığınız her veriyi hatırlar (metin ve grafik). ClipMate veriyi aldığında, sadece bir öğeyi seçerek panoya veya kullandığınız uygulamaya direkt olarak geri yerleştirebilirsiniz. Parçaları görüntüleyebilir, yazdırabilir, düzenleyebilir, tekrar biçimlendirebilir, büyük küçük harf dönüşümü gerçekleştirebilir, arayabilir, yeniden adlandırabilir ve tekrar sıralayabilirsiniz.

Programa entegre, yazım denetim kontrol işlevi de bulunmaktadır. Verinizi depolamak için sınırsız sayıda koleksiyon oluşturabilirsiniz. Saklama kuralları üzerinde tam bir denetim sağlayabilir, böylece koleksiyonun çalışma yönteminize ayak uydurmasını sağlayabilirsiniz.

ClipMate'in özel PowerPaste işlevi sayesinde büyük miktardaki veriyi süratle ve kolaylıkla yapıştırabilirsiniz.
Windows yardımcınız ClipMate ile bilinen güçsüz panoyu alıp, beklenmedik bir şekilde güçlü bir zaman tasarrufçusu haline getirebilirsiniz.

ClipMate belleğe kopyalanan her bilginin bir kopyasını tutan bu uygulama özellikle aynı veriyi tekrar tekrar dokümanlara giren kişiler tarafından kullanılabilir. Uygulamanın en güzel özelliklerinden biri ise Windows'tan çıkılsa dahi panodaki bilgilerin kaybolmaması, olası elektrik kesilmelerinde de panodaki bilgiler kaybolmadığından ClipMate'in ekstra bir güvenlik sağladığı söylenebilir. Günlere, aylara ve yıllara göre düzenleme yapabilirsiniz. Gezdiğiniz web sayfalarını bu yazılımla kaydedip sonradan tekrar izleyebilirsiniz.

md2hbm.png

RapidShare: Easy Filehosting
 

badwolfd

Katılımcı Üye
10 Ağu 2008
975
0
Camfrog Video Chat v5.2.169 TURK
i2sp7d.jpg

Camfrog Video Chat, sizi gerçek zamanlı kanallara ve odalara bağlar. Kameranızla görerek, miktofonunuzla konuşarak ya da yazışarak iletişim kuracağınız bu odalarda, tanışmak isteyeceğiniz insanları ayırarak kendinize bir liste oluşturabilirsiniz. Birçok güvenlik duvarının arkasında sorunsuz çalışır. Camfrog Video Chat ile 1000 kişiye kadar kullanıcı alabilen konferans odalarına bağlanabilirsiniz. Sadece kendinize bir rumuz seçin ve iletişim kurmaya başlayın.

"Talk" (konuşma) butonuna basınca odanın geneline konuşabilirsiniz. Video chat odaları broadband bağlantı kullanan ve Camfrog Video Chat Room Server çalıştıran kullanıcılar tarafından oluşturulmuş durumda, yani isteyen herkes kendi konferansını başlatabilir. Kişileri görmek için webcam gerekmiyor, ama bazı odalar webcam'siz girişe izin vermeyebilirler. Kişiler durumlarını değişirip istemedikleri takdirde anında mesaj almalarını engelleyebilirler.

md2hbm.png

RapidShare: Easy Filehosting
 

badwolfd

Katılımcı Üye
10 Ağu 2008
975
0
Boilsoft_Video_Joiner_5.32_TURK
AVI-MPEG-RM-WMV-Joiner_1.png

Boilsoft Video Joiner (Birleştirici), bir video birleştirme yazılımıdır. En sık kullanılan video biçimlerine destek verebilen yazılımla elinizdeki videoları tek bir video dosyası haline getirebilirsiniz. Yapmanız gereken birleştirmek istediğiniz videoları seçmek, sırasını düzenlemek ve tek bir fare tıklaması ile birleştirmek.

Yazılımın Genel Özellikleri :

# AVI, DiVX, MPEG-4 biçimli video dosyalarını birleştirme desteği.
# MPEG-1 ve MPEG-2 biçimli video dosyalarını birleştirme desteği.
# RM, RMVB biçimli video dosyalarını birleştirme desteği.
# ASF, WMV, WMA biçimli video dosyalarını birleştirme desteği.
# Sınırsız sayıda video dosyasını birleştirebilme.
# Video kliplerin sırasını karıştırma ve yeniden sıraya dizebilme.
# Kullanıcı dostu yazılım arayüzü.

Yazılımın Desteklediği Video Biçimleri :

# AVI
# RealMedia (RM, RAM, RMVB, RA)
# MPEG (MPG, MPEG, M1V, M2V, MP1, MP2)
# Windows Media (ASF, WMV, WMA)

Yenilikler:

# WMV/ASF motoru iyileştirildi.
# (Direct stream clone) özelliği eklend i.

md2hbm.png

RapidShare: Easy Filehosting
 

badwolfd

Katılımcı Üye
10 Ağu 2008
975
0
Billy_4.1_Kurulumsuz__Bilgisayar_ile_Chat__TURK
fnxth1.jpg

ingilizcenizi geliştirmek istiyenler için güzel bir program Billy size sorular soruyor sizde cevaplıyorsunuz ayrıca ayarlardan Billy i erkek veya bayan olarakda ayarlayabiliyorsunuz iyi sohbetler..

md2hbm.png

RapidShare: Easy Filehosting
 

badwolfd

Katılımcı Üye
10 Ağu 2008
975
0
Batch_It_Ultra_v3.9889_TURK
controlcentersm.jpg

Özellikle Webmaster'ların işine yarayacak çok faydalı bir program. Resimleri yeniden boyutlandırmak,her resmin üzerine otomatik yazı yazmak,resim galerileri hazırlamak,dosya isimlerini değiştirmek gibi bir çok özelliği başarılı bir şekilde uyguluyor.

md2hbm.png

RapidShare: Easy Filehosting
 

badwolfd

Katılımcı Üye
10 Ağu 2008
975
0
Backup_To_DVD_CD_5.1.235__TURK
000afca5_medium.gif

Backup To DVD/CD is powerful and easy to use tool to make reliable backups of your computer. Backup To DVD/CD will let you decide which files and folders you want to save, and save that information so you don't have to re-enter it each time you make a backup. When you tell it to save a folder it will automatically save all files in the folder, and all subfolders. Or, you can tell it to not save a subfolder which would otherwise be saved because a parent is being saved. And, you can tailor the backup to make exceptions (either way) for individual files.

md2hbm.png

RapidShare: Easy Filehosting
 

badwolfd

Katılımcı Üye
10 Ağu 2008
975
0
BatchRename Pro 3.38 TURK
2d9sax1.jpg

BatchRename Pro programının daha düşük özellikli ücretsiz sürümüdür. BatchRename, belirlediğiniz bir dizin altındaki tüm elemanların isimlerini beraber bir şekilde değiştirmenize yardımcı olacak çok küçük bir program. Programın esnek seçenekleri ve küçük boyutu onu sürekli ve rahat kullanabilir bir hale sokuyor. Sadece işini yaptığı için kolay kullanımlı, yüksek verimli bir program.

Program açıldığında yapmanız gereken, üst ortadaki küçük klasör simgesine tıklayıp içindeki dosyaları yeniden isimlendireceğiniz klasörü seçin. Daha sonra istediğiniz seçimleri yapıp rename (yeniden adlandır) butonuna basmanız yeterli. Saniyeler içinde dosyanız ve altındaki dizinler yeniden adlandırılmış olacak. Önek tanımlayabilir, bunun devamını isteğinize göre ayarlayabilirsiniz

md2hbm.png

RapidShare: Easy Filehosting
 

badwolfd

Katılımcı Üye
10 Ağu 2008
975
0
AVG Anti-Virus 8.0.233 Build 1425
fyoozr.jpg

AVG Anti-Virus ,Dünyanın en güvenli programlarını üreten AVG'nin yeni Windows antivirüs yazılımı. Ev veya küçük işyerlerinde kullanılmaya uygun şekilde tasarlanmıştır.Gerçek zamanlı koruma, otomatik güncellemeler, çevrimiçi tehlikelere karşı düşük sistem harcamalı arkaplan taramaları, hasar görmüş dosyaların hızlı karantina altına alınması sayesinde verilen maksimum koruma hizmeti. Bilgisayarınızın internet ile alakalı bütün çevrimiçi hareketlerinin kontrol edilmesi ve bu hareketlerin size iletilmesi dahilinde sisteminizde sizden habersiz hiçbir dosyanın hareket etmemesi.
İçerdiği Koruma Sistemleri:

Anti-Virus: Virüslere, solucanlara ve truva atlarına karşı tam koruma.
Anti-Spyware: Spyware, adware ve kimlik hırsızlıklarına karşı tam koruma.
İçerdiği Koruma Sistemleri:

Anti-Rootkit: Rootkitlere karşı tam koruma.
Web Kalkanı & Link Tarayıcı: Tehlike içeren internet sitelerine karşı tam koruma.
Kolay Kullanım ve Otomatik Koruma

Gerçek zamanlı koruma, otomatik güncellemeler, çevrimiçi tehlikelere karşı düşük sistem harcamalı arkaplan taramaları, hasar görmüş dosyaların hızlı karantina altına alınması sayesinde verilen maksimum koruma hizmeti. Bilgisayarınızın internet ile alakalı bütün çevrimiçi hareketlerinin kontrol edilmesi ve bu hareketlerin size iletilmesi dahilinde sisteminizde sizden habersiz hiçbir dosyanın hareket etmemesi.

AVG'nin taradığı bölgeler:

Tüm dosyalar.
Epostalar. (Mevcut bütün eposta programları ile desteklidir.)
Hazır mesajlaşma servisleri ve P2P paylaşım programları.
Dosya indirmeleri ve çevrimiçi faaliyetler. (Banka işlemleri veya alışveriş gibi)
Tıklayacağınız tüm linkler için arama sonuçları.
Güvenle Kullanabileceğiniz İnternet Güvenliği

Yeni internet kalkanı sayesinde internette tıkladığınız url adresleri anında kontrol edilir ve güvenilir olup olmadıkları kontrol edilir. Tüm linkler Google, Yahoo!, MSN arama sonuçlarında araştırılır ve mevcut tehlikeli giriş seviyeleri raporlanıp siz site linkine tıklayıp o siteyi ziyaret etmeden size sonuçlar bildirilir.

Kolay Sistem Yönetimi

Yeni sistem araçları sayesinde özel ayarlarınızı, bağlantılarınızı, internet tarayıcısı eklentilerinizi aynı yerden kontrol edip, düzenleyebilirsiniz.
Milyonlarca Kullanıcının Güvendiği En İyi Windows Koruması

AVG'nin ödüllü antivirüs teknolojisi dünya üzerindeki milyonlarca bilgisayar kullanıcısını koruyor.

Antivirüs Test Organizasyonlarından sertifikalıdır. (VB100%, ICSA, West Coast Labs Checkmark)

Ek Ücret Yoktur
AVG ürününü satın aldığınızda ihtiyacınız olan herşeyi bu tek fiyat içerisinde alacaksınız. Tam sürüm lisansı, Teknik destek, Virüs güncellemeleri ve yeni program versiyonları. Bütün lisanslı AVG kullanıcıları lisans yenileme ve ürün yükseltme gibi işlemlerde de indirime tabi tutulacaklardır

Esnek Lisans

AVG Internet Security internet üzerinden de sipariş edilebilir. 1-10 bilgisayar kullanımı arası lisans satın almanız mümkün.
1 veya 2 yıllık hizmetler verilmektedir. (Lisans süreleri 1 veya 2 yıl sınırlıdır.)
Sistem Donanım Gereksinimleri:

Intel Pentium 1,2 GHz
70 MB boş hafıza
256 MB RAM



md2hbm.png

RapidShare: Easy Filehosting

alternatif

RapidShare: Easy Filehosting
 

badwolfd

Katılımcı Üye
10 Ağu 2008
975
0
]avast!_4_Home_Edition_v4.8.1335_TURK
avast_antivirus_home_edition.gif

Ev kullanıcıları için ücretsiz bir antivirüs yazılımı olan Avast! Home Edition ile sisteminizi virüs saldırılarından, solucan ve truva atlarından koruyabilirsiniz. Program kolay kullanılabilir bir arayüz, gerçek zamanlı koruma, e-posta koruması, otomatik güncelleme gibi özelliklere sahip. Yeni sürümde ICQ, mIRC ve Kazaa programlarından gelen dosyalar arasında da koruma sağlayabiliyor. Üstelik Windows XP Service Pack 2 Güvenlik Merkezi ile de uyumludur.

Avast! Home Edition Programının Ayrıntılı Özellikleri :
# Tüm 32 ve 64 bit tabanlı işletim sistemlerini destekleyebilme
# Anlık tarama desteği ile bilgisayarınıza o an bulaşmaya çalışan virüsleri de tespit edebilme
# Posta istemci programlarını da destekleyen gelişmiş e-posta tarayıcısı
# Program erişimi tarayıcısı ile programlara o anda bulaşmaya çalışan virüs hareketlerini de tanıyıp engelleyebilme
# Tema destekli gelişmiş kullanıcı arabirimi (Ürünün programcıları ve sevenleri tarafından hazırlanmış tema eklentilerini buradan önizleyip, innDirebilirsiniz)
# Senaryo engelleyicisi ile internetteki tüm sayfalara gizlenen zararlı kodları tam olarak engelleyebilme imkanı
# Windows XP ve 2000 üzerinde, bilgisayar açılmadan (DOS kipinde) tarama yapabilme, böylelikle Boot virüslerine karşı da eksiksiz koruma sağlayabilme özelliği
# Ekran koruyucusu ve hafızadaki tüm verileri anlık olarak tarayabilme
# Klasör paketleme desteği ile virüslü klasörleri tüm erişime kapatabilme imkanı
# Gelişmiş dil desteği ile Türkçe dahil olmak üzere birçok dili destekleme
# Otomatik güncelleme sayesinde her hafta yeni virüs veritabanı dosyaları ile sürekli güncel kalan alt yapı
# Sistem taraması seçeneğinde artık sistem DLL dosyaları varsayılan olarak taranmıyor
# İyileştirilmiş tarama hızı
# Winny2 ve Google Talk taraması desteği
# Windows 98 uyumluluğu geliştirmeleri
# Exe sıkıştırması ve diğer dosya sıkıştırmaları için dahili tarama desteği
# Windows 2003 ve Vista desteği
# Windows Sürücü Koruması uyumu geliştirilmesi

Ev Kullanımı için avast demo modunda kurulumdan sonra 60 gün çalışır. Ev kullanıcıları, programın çalışabilmesi için kayıt formunu doldurup E-Posta adreslerine gelecek olan lisans numarası ile programı 1 yıl kullanabilirler. Bir yıl sonra tekrar kayıt olmanız gerekmektedir.
md2hbm.png

RapidShare: Easy Filehosting
 

badwolfd

Katılımcı Üye
10 Ağu 2008
975
0
ooVoo 2.0.0.86 TURK
k1x8ao.png

Video görüşmeleri, tıpkı bir telefon araması gibidir, daha da iyisi! Gerçek zamanlı, yüksek kalitede bir görüntü sağlayarak, daha etkileşimli görüşme sağlar.



Aynı anda 6 kişi ile birlikte görüşme yapabilirsiniz
Görüntü 3 sizelu [yani siz] olarak, pürüzsüz bir ses ile gerçekleşir.
Aramanıza cevap verilmiyor mu? Bu durumda, sesli, görüntülü ya da metin mesajı bırakabilirsiniz.
Dosya ya da metin mesajı gönderebilirsiniz.
Arama geçmişini görüntüleyebilirsiniz.
ooVoo kullanıcıları arasında, arama yapabilirsiniz.
ooVoo'ya e-posta adres defterinizden, kişileri aktarabilirsiniz
E-posta veya bir video mesajı ile kullanıcıları davet edebilirsiniz.
Gruplardaki kişilerinizi, kolayca organize edebilirsiniz.
Herhangi bir web saydasına ya da e-posta imzanıza, ooVoo linkinizi ekleyebilirsiniz
ooVoo linkinizden, tıkla-ve-ara aracılığı ile kolayca iletişim kurabilirsiniz
ooVoo ayarlarınızdan, " özel" görüşme ayarlarını yapabilirsiniz.
İstediğiniz ooVoo aramasını iptal edebilirsiniz/kabul etmeyebilirsiniz
Herkese ya da sadece istediklerinize resminizin görünmesini sağlayabilirsiniz.
25 MB'a kadar dosya gönderebilirsiniz.
Aynı anda birden fazla kullanıcıya 20 adet dosya gönderebilirsiniz.
Kişi listenizdekiler çevrimdışı bile olsa, dosyalarınızı gönderebilirsiniz.
Sık kullanılanlar listenizi düzenleyebilir, altı kişiyi sık kullanılan çubuğunda görebilir ve iletişim kurabilirsiniz.


ooVoo, çevrimiçi iletişimin bir sonraki evrimidir dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar arkadaşlar, aile veya meslektaşlarla yüz yüze video aracılığıyla görüşmenin oldukça kolay bir yoludur.
ooVoo, nun kullanımı çok kolaydır: indirmesi kolay, kurması kolay ve herşeyden önemlisi ücretsiz.
ooVoo, çevrimiçi iletişimin yeni yoludur: Yüksek kaliteli video ve ses ile daha anlamlı yüz yüze görüşme yapılabilmekte ve bu durum sıradan konuşmayı, e-posta gönderimini veya sohbeti geçmişe ait bir etkinlik haline getirmektedir.

md2hbm.png

RapidShare: Easy Filehosting
 

badwolfd

Katılımcı Üye
10 Ağu 2008
975
0
Orion DirectDVd v8.0.1.9 TURK
6p3tip.jpg

30vbv2s.jpg


DirectDVDfilm şirketlerininde kullandığı Windows için DVD Player programıdır.MPEG-2 video formatındaki filmleri oynatabilir. Bu versiyonda eklenenyeni bir özellikte DVD ile MP3 karışımı olan filmleri oyanatabilmeözelliği. 16 Band EQ, MP3 dosyalarını çalabilme bir diğer özelliği.Digital Theater Systems (DTS) ve Sony Dynamic Digital Sound (SDDS)formatındaki DVD seslerini duyabilme özelliği de olan programla filmiyüklediğiniz anda filmin saniye saniye resim olarak göstermesi DVD'siolanlar için yeniliklerle dolu bir player özelliğini taşıyor.

md2hbm.png

RapidShare: Easy Filehosting
 

badwolfd

Katılımcı Üye
10 Ağu 2008
975
0
Notepad++ 5.2 Türkçe • Multilingual TURK
94321.png

Notepad++ açık kaynak kodlu, ücretsiz, birçok programlama dilini destekleyen, Windows altında çalışan yararlı bir editördür. Notepad yerine kullanılabilecek uygun ve işlevsel yazı düzenleyicisidir. Notepad++ tamamen C++ Win32 api ile yazılmıştır, yani Windows MFC kullanmadan yazılmıştır. Bu sayede birçok editörde olduğu gibi yavaş açılma problemi yoktur. GPL lisanlı bu yazılım beklediğinizden de daha hızlı çalışır. Syntax (sözdizimi) hatası bulma, vurgulama ve renklendirme yapabilir. Desteklediği programlama dilleri:C, C++, Java, C#, XML, HTML, PHP, Javascript, RC kaynak kodları, Makefile, ASCII art dosyası (uzantısı .nfo, doxygen, ini olanlar), batch dosyası, ASP, VB/VBS kaynek kodları, SQL, Objective-C, CSS, Pascal, Perl, Python ve Lua.
md2hbm.png

RapidShare: Easy Filehosting
 

badwolfd

Katılımcı Üye
10 Ağu 2008
975
0
Norton Internet Security 2009 16.2.0.7 [ING] TURK
nis3user.jpg

Norton AntiVirus bilgisayarınızı virüslere casus yazılımlara karşı korur. Bilgisayarınızı tam olarak korumak ve güvenlik riski taşıyan kötü niyetli yazılımları sisteminizden uzak tutmak istiyorsanız gerçek zamanlı koruma sağlayan Norton AntiVirus ile bunu sağlayabilirsiniz.

Bilgisayarınızda tüm aktiviteleri arka planda sizi rahatsız etmeden takip eden program her türlü veri alışverişinde risk gördüğü zaman sizi uyarıyor. E-posta ve anlık mesajlaşma (IM) programlarınıda denetleyebilen Norton AntiVirus sizleri başkalarından gelebilecek virüslere karşı koruyor ve virüs, spyware, adware gibi kötü niyetli yazılım içerenleri normal olanlardan ayırıyor.

Norton AntiVirus sürekli olarak kendini güncelliyor ve en son çıkan virüslere karşı her zaman hazırlıklı durumda bulunuyor. Böylece sisteminiz yeni çıkan tüm tehditlerden uzaklaştırılıyor.

Norton AntiVirus 2009 yeni geliştirilmiş motoru ve güvenlik seçenekleri ile sessiz sedasız bilgisayarınızın güvenliği için durmadan çalışmaya hazır.

Anahtar Teknolojiler
* Antivirus software (Virüs koruma yazılımı)
* Spyware remover (Casus yazılım kaldırıcı)
* Bot protection (Bot koruması)
* Browser protection (Tarayıcı koruması)
* Internet worm protection (Solucan koruması)
* İşletim sistemi ve uygulama koruması
* Hızlı anlık güncellemeler
* Recovery tool (Kurtarma aracı)
* Rootkit detection (Rootkit tespiti)
* Norton Insight
* SONAR behavioral protection (Davranışsal koruma)

md2hbm.png

RapidShare: Easy Filehosting
 

badwolfd

Katılımcı Üye
10 Ağu 2008
975
0
New World Software Smart Photo Import v1.6 WinAll TURK
fp_features.jpg

Yazılımın temel amacı, dijital kamera veya başka herhangi bir medya aygıtından fotoğraf aktarabilir için (flaş bellek kartları vb.) Ve otomatik olarak klasörlere PC'nize bunları organize etmek. Daha sonra bunları organize etmek ve devam edecektir gerekmez Böylece mükemmel bir şekilde her zaman fotoğraf koleksiyonu. Akıllı İthalat doğrudan resimleriniz EXIF tarih okumak ve onları uygun şekilde yeniden adlandırmak için herhangi bir neden fotoğrafçı için mükemmel bir araçtır. Akıllı İthalat yükleri çok hızlı ve dinozor gibi bilgisayarınıza göz yapmaz.

md2hbm.png

RapidShare: Easy Filehosting
 

badwolfd

Katılımcı Üye
10 Ağu 2008
975
0
My Flash Recovery v2.1 TURK
my_flash_recovery.jpg

Flash Recovery, FAT 16/32 dosya sistemlerini destekleyen bir veri kurtarma yazılımıdır. Bu yazılım ile tüm taşıma aygıtlarındaki - flash sürücüler, USB sürücüler, dijital kameralar, taşınabilir bellekler, PC kartları, multimedia kartları vs. - verileri kurtarmanız mümkün olmaktadır.

md2hbm.png

RapidShare: Easy Filehosting
 

badwolfd

Katılımcı Üye
10 Ağu 2008
975
0
Morpheus Photo Animation Suite Industrial v3.10 TURK
51gsOK3PRuL._SL500_AA280_.jpg

The all-in-one animasyon takımı Morpheus Photo Morpher yanı sıra tüm 15 örnek morphs, warps ve karışımları içerir. Bir animasyon gibi Eğer, size Morpheus Photo Animation Suite seveceksiniz! Siz farkına varmadan, sizin animasyonları bir kişi diğerine yönlendirilecektir! Morph Video 4 milyon kez tekrar aldı ve 2007 YouTube Ödülleri için aday gösterildi.

Özellikler:
• Kolay başlamak ve tüm program örnekleri ile oynamak için yardımcı olmak için sihirbazı kullanmak için
• Bir başka resim bir sonsuz sayıdaki Morphing
• Bir Yükleme Sihirbazı'nı doğrudan Morpheus Galleries, YouTube veya Photobucket için animasyonlar göndermek için
Arkadaş ve aile sorunsuz ve built-in e-posta özelliği ile • Paylaşım animasyonlar
• Birden fazla resim üzerinde çalışmak için inanılmaz bir yeni arayüzü ile tamamen yeniden tasarladık • Program
• hızlı program edin onlarla oynayarak morphs önizlemek için motor görüntüleştirme
• Değişken renkler, şekiller ile • Resim dotting süreci ve boyutları en kaliteli morphs oluşturmak için
• Flash SWF ve Animasyonlu GIF gibi popüler biçimlerinin çeşitli • Oluşturma morphs
• TIFF gibi hala biçimlerinde • İhracat Morph kare ve daha fazlasını
• Yaratma örnek web sayfası, html
• kaydetme düzenler gibi iş, taşınabilir bir XML formatında
• Zum hassas için herhangi bir seviye de büyük görüntülerin Morph olarak yerleşim nokta
• Bir zaman çizelgesi pencere • hızla Morph her karenin küçük görmek için

md2hbm.png

RapidShare: Easy Filehosting
 

badwolfd

Katılımcı Üye
10 Ağu 2008
975
0
Mojosoft BusinessCards MX v3.96 TURK
x1fs6p.jpg

Mojosoft firmasının profesyonel bir kartvizit hazırlama uygulaması olan BusinessCards MX ile kendi kartvizitinizi kendiniz tasarlayın.İçerisinde hazır yüzlerce şablon, resim, doku örneğiyle gelmektedir.

md2hbm.png

RapidShare: Easy Filehosting
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.