2009 Şubat ayi programlari full 2 (İkİ)

badwolfd

Katılımcı Üye
10 Ağu 2008
975
0
Mediatox Aurora MPEG To DVD Burner 5.2.23 TURK
fimwx927mx5ylnp63qi.gif

Aurora MPEG to DVD Burner; DVD yazıcısı olanlara MPEG formatındaki filmleri menüleriyle birlikte DVD olarak hazırlayıp yazdırmaya yarayan program. Bu sayede 2 program yerine bir program kullanıp işinizi kolayca halledebiliyorsunuz. Program ayrıca DVD-RW ve tabi CD-RW formatlarını da okuyup, çevirip yazabiliyor. Ayrıca program, otomatik DVD video hazırlama ve DVD sanal disk dosyası oluşturma gibi özellikleri de içerisinde barındırıyor.



Yeni sürüm özellikleri

# Film dosyalarını boyut ve zaman olarak gösterebilme
# Kaynak dosyası olarak DVD formatlarını destekleme
# Herhangi film dosyasını otomatik olarak DVD formatına çevirerek yazım işlemini başlatma.

md2hbm.png

RapidShare: Easy Filehosting
 

badwolfd

Katılımcı Üye
10 Ağu 2008
975
0
Microsoft® Windows® Kötü Amaçlı Yazılımları Temizleme Aracı Şubat 2009 TURK
dx2tjhar40kgdqfcrv.png

Bu araç, yaygın olarak karşılaşılan bazı kötü amaçlı yazılımların (Blaster, Sasser ve Mydoom dahil) bilgisayarınıza bulaşıp bulaşmadığını denetler ve bulaşma varsa temizlemenize yardımcı olur. Microsoft Windows Kötü Amaçlı Yazılımları Temizleme Aracı, Windows Vista, Windows XP, Windows 2000 ve Windows Server 2003 bilgisayarlarda Blaster, Sasser ve Mydoom dahil olmak üzere yaygın olarak karşılaşılan belirli kötü amaçlı yazılımları denetler ve temizlenmesine yardımcı olur. Algılama ve temizleme işlemi tamamlandığında, araç, bulunan ve temizlenen (varsa) kötü amaçlı yazılımları açıklayan bir rapor görüntüler. Araç, %WINDIR%debug klasöründe mrt.log adlı bir günlük dosyası oluşturur. Bu araç virüsten koruma yazılımlarını yerini almaz. Bilgisayarınızın korunmasına yardımcı olmak için bir virüsten koruma yazılımı kullanmalısınız. Bir virüs bulunursa, bilgisayarı bir sonraki başlatışınızda araç bir durum raporu görüntüler.

md2hbm.png

RapidShare: Easy Filehosting
 

badwolfd

Katılımcı Üye
10 Ağu 2008
975
0
MessengerLog Pro 7.08 TURK
1125f48f24d41a9005336be27bc49b3c_full.jpg

Yazılımın birçok özelliği Mevcuttur. MSN konuşmalarını yazılardan başlayıp ifadelere kadar her şeyi kaydedebilmelmenize olanak tanır.. MessengerLog, etkili bir MSN günlük tutma programıdır. Yani bu programda her gün MSN konuşmalarınız kaydedilir.

Yazılım Windows Messenger 4.x/5.x, MSN Messenger 6.x/7.x ve Windows Live Messenger sürümlerini desteklemektedir. Yazılımda günlüğünüzü yönetebilir ve başkalarının görmemesi için şifreleyebilirsiniz. Ayrıca yazılımda 10 adet renkli tema bulunmaktadır.

Özellikler:
# Sohbeti kaydetmek için daha kuvvetli, çok kısımlı sohbet mMonitör alt yapısı.
# Yazılım MSN sohbetlerini RTF biçiminde kaydetmektedir.
# Messenger Plus! ile uyumlu.
# Windows Messenger ile uyumlu.
# MSN Messenger ile uyumlu.
# Windows Live Messenger ile uyumlu.
# E-posta ya da FTP ile otomatik karşı tarafa gönderme.
# MSN sohbetlerini kaydetmek için ana programı çalıştırmaya ihtiyaç duymaz.
# Kullanımı kolay arabirim.
# MSN Messenger yolundan sağlanan özel destekleri kaydetmek şirketiniz için uygun.
# Erişmek ve ayarlamak parolayla korunmuştur.
# Kayıt ettiğiniz MSN konuşmalarını arama ile kolayca ve hızlı olarak bulabilirsiniz.
# 10 adet renkli tema bulunmaktadır.
# Tarih ve zaman damgası.

md2hbm.png

RapidShare: Easy Filehosting
 

badwolfd

Katılımcı Üye
10 Ağu 2008
975
0
Magic DVD Ripper v5.4.0 Portable TURK
copyfully.gif

Magic DVD Ripper kullanımı kolay, güçlü bir DVD yedekleme programıdır. Program koruma altına alınmış diskleri bile diskinize kopyalayabiliyor. Bunun içinse 4 farklı metod kullanıyor (tüm disk, ana video, DVD-9'u DVD-5'e çevirerek, dosyalar olarak). Ayrıca DVD'lerinizi VCD, SVCD ve AVI(DivX) biçimlerine de çevirebilirsiniz. Programın kopyalama hızı ve kalitesi de göz dolduruyor. Eğer geniş bir arşiviniz varsa tüm dosyalarınıza aynı ayarları uygulamayı da seçebilirsiniz. Program başlangıç moduyla DVD sürücünüzü otomatik tanıyor ve diskiniz için en uygun ayarları yüklüyor. Eğer DVD videolarınızı bilgisayarınızda depolamak istiyorsanız bu programı denemelisiniz.

md2hbm.png

RapidShare: Easy Filehosting
 

badwolfd

Katılımcı Üye
10 Ağu 2008
975
0
Lock My PC v4.7 TURK
LockMyPC_wm.jpg

Lock My PC, bilgisayarınıza sizden başkalarının bırakın dokunmasına ve ekranına bakmasını bile engelleyecek şekilde kilitleyen bir uygulamadır.

İsterseniz herhangi bir tuş kombinasyonu seçerek bilgisayarınızı kitliyebilirsiniz, daha sonra yine sizin belirlediğiniz şifreyi girerek bilgisayarınızı tekrar aaçabilirsiniz.

Özellikleri:
* Mouse üzerinden kilitleme
* Kolay kullanım
* Zamana ayarlama
* Çoklu kullanıcı desteği
* Şifrelemede ekran koruyucu koyabilme

md2hbm.png

RapidShare: Easy Filehosting
 

badwolfd

Katılımcı Üye
10 Ağu 2008
975
0
Laughingbird Software eCover Creator v2.2 Retail TURK
software_i00002a.jpg

eCover Creator, kolay kullanımlı bir kutu ve kapak tasarım programıdır. İçindeki 50 adet şablon ile harika görünümlü, özel efektlerle süslü kutular oluşturabileceksiniz.

md2hbm.png

RapidShare: Easy Filehosting
 

badwolfd

Katılımcı Üye
10 Ağu 2008
975
0
KoolMoves v7.0.2 Retail TURK
oa99x4.jpg

Program çok fazla flash bilgisi olmadan basit ve pratik bir şekilde flash animayonlar hazırlamak isteyenlere yönelik bir yazılım. Yazı, imaj ve ses dosyalarını bir araya getirerek flash dosyaları oluşturmanın yanı sıra hareketli GIF dosyaları oluşturmak için de kullanabilirsiniz. Program ile metin efektleri, reklam banner'ları, etkileşimli reklamlar, slayt gösterileri, hareketli açılış sayfaları, menüler ve etkileşimli oyunlar tasarlayabilirsiniz. Kütüphanesinde 343 clipart, 44 script ve 16 web arayüzü hazır geliyor. Ayrıca programla yazılarınıza 100 animasyon stili uygulayabilirsiniz.

md2hbm.png

RapidShare: Easy Filehosting

alternatif

RapidShare: Easy Filehosting
 

badwolfd

Katılımcı Üye
10 Ağu 2008
975
0
K-Lite Codec Pack Full 4.5.9 Beta TURK
wj9bmv.jpg

Bu çözücü paketi sayesinde tüm görüntü ve ses dosyalarınızı açabilir,donanımlarınızın desteklediği tüm özellikleri de sonuna kadar kullanabilirsiniz.Böylece Divx filmleriniz, DVD, VCD ve SVCD'leriniz ile tüm biçimlerdeki ses dosyalarınız daha güzel, net, hızlı ve sorunsuz bir biçimde oynatılacaktır.

md2hbm.png

RapidShare: Easy Filehosting
 

badwolfd

Katılımcı Üye
10 Ağu 2008
975
0
Kitchendraw 5 FULL + katolog ve texture TURK
kitchendraw2.jpg

K5.JPG


Mutfak, Banyo ve Mobilya tasarim ve imalat programı Piyasadaki en iyi en kolay program Kullamını cok basit kullanırken herhangi bir bilgisayar bilgisine gereksinim duyulmuyor Bir cok seyi zaten kendisi yapıyor Çıktıları 3000x3000 dpi alınabiliyor Dolap tasarım ve imalatçıları için kaçırılmaması gereken bir program

Sistem Gereksinimleri:
Yeterli-Basic:
- PENTIUM IV işlemci
- 256 Mb RAM
- 5 Gb Harddisk alanı
- Minimum 800x600 çözünürlükte ekran kartı
- A4 ink-jet yazıcı,
- Windows 95, 98, ME, NT4 ,2000 Or XP
md2hbm.png

RapidShare: Easy Filehosting
 

badwolfd

Katılımcı Üye
10 Ağu 2008
975
0
Internet Download Manager v5.15 Build 6 Full Denenmiştir.. TURK
idm51245-1.jpg

Internet Download Manager (IDM), Çok yönlü hata düzeltmesi ve devam edebilme yeteneği durma, yavaşlama, hata verme, bilgisayarın kapanması gibi downloadların kesilmesi durumunda kayıp olmaksızın downloada devam edebilme yeteneğine sahip, download hızlandırıcı, dinamik dosya ayrıştırması, ayrı yerlerden download edebilme teknolojileri ve mevcut bağlantıları tekrar tekrar yeniden bağlanma işlemi olmaksızın yapabilme özelliğine sahip kaliteli bir program.En iyi download yöneticisi.

Internet Download Manager; dosyaların indirme hızını artıran, indirilen dosyanın kaldığı yerden devam etmesini (resume) sağlayan, bünyesinde zamanlama özelliği barındıran ve indirilecek her türlü dosyayı yönetme olanağı sunan bir indirme yöneticisidir. Program ile bağlantınızın kesilmesi sırasında yarıda kalan dosyaların indirilme işlemini kaldığı yerden devam ettirebilirsiniz. Dosyaları hızlı bir şekilde indirebilir, ne zaman indirileceğini zamanlayabilirsiniz. Bu indirme yöneticisi FTP, HTTP, HTTPS ve SHTTP protokollerini, Proxy sunucularını, güvenlik duvarlarını (firewall), çerezleri (cookie), MP3 ses dosyalarını ve MPEG video içeriklerini destekler. Microsoft Internet Explorer, Netscape, MSN Explorer, AOL, Opera, Mozilla, Mozilla Firefox, Mozilla Firebird, Avant Browser, MyIE2 ve diğer tüm popüler tarayıcılara entegre olarak işleyici bulundurur ve sorunsuz bir şekilde çalışır. Basit grafikli kullanıcı arayüzü ile kullanıcı dostu ve kolay kullanımlıdır.
md2hbm.png

RapidShare: Easy Filehosting
 

badwolfd

Katılımcı Üye
10 Ağu 2008
975
0
iLead DVD Ripper Platinum v4.1.2 Portable TURK
2n1xf6e.jpg

DVD izlemek için kaliteli bir görüntü sunan, ekran boyutunu ayarlayabileceğiniz, DVD’nin bir kopyasını oluşturabilir veyahut AVI, 3GP, MP4/H264, MPEG, WMV, FLV, M4A, MP3 ve AAC gibi çeşitli bilindik formatlara çevirip cep telefonunuzda, laptopunuzda, iPod, iPhone, PSP veya cep bilgisayarınızda bu filmleri rahatlıkla izleyebileceğiniz profesyonel bir yazılım.

md2hbm.png

RapidShare: Easy Filehosting
 

badwolfd

Katılımcı Üye
10 Ağu 2008
975
0
IE7pro 2.4.5 TURK
16e53e547567_265_orig.jpg

IE7pro Internet Explorer 7 için geliştirmiş bir eklenti paketidir. IE7pro internet explorer 7 ve artık Internet Explorer 6.0 tarayıcısına birçok yeni özellik katmaktadır ve IE7 tarayıcınızı daha kullanışlı kılmaktadır. IE7pro çok kullanışlı, kolay ve güvenli bir pakettir.

IE7pro ile tarayıcınıza çift tıklama ile sekme kapatabilme, sekme geçmişi tutabilme, bir sunucuya maksimum bağlantı ayarlayabilme, farklı bir kaynak gösterme editörü kullanabilme, proxy ye kısayol atayabilme, user agent değiştirebilme, reklamları otomatik olarak filtreleyebilme, sürükle-bırak ile link açabilme, sürükle-bırak ile resim kaydedebilme, fare hareketleri ile tarayıcıyı yönetebilme (mouse gestures), sayfayı resim olarak kaydedebilme gibi kullanışlı özellikler katabilirsiniz.

md2hbm.png

RapidShare: Easy Filehosting
 

badwolfd

Katılımcı Üye
10 Ağu 2008
975
0
Hetman Photo Recovery v2.0.0.8 TURK
61637.gif

Hetman Fotoğraf Kurtarma, dijital fotoğraf kurtarma süreci ile ve basit olur herkes tarafından yapılabilir. Yazılım kamera hafıza kartı (Compact Flash, xD, Memory Stick), çeşitli HDD ve USB sürücüleri, cep telefonu kartları ve diğer kaynaklardan gelen fotoğraflar kaybetti kurtarır. Hatta eğer kamera bellek kartı veya mantıksal sürücü veya birimi biçimlendirilmiş olabilir bu dosyaların kaybolmasına neden bir donanım kaza oldu kurtarılmış olacak dosyaları kaybetti. Gelişmiş diski analiz yeni bir algoritma sayesinde, diğer yazılım araçları bile tespit don't fotoğraf kurtarır! Deneme sürümünü önizleme resimler silindi size sağlar. Fotoğraflar edebileceğiniz önizleme% 100 geri sonra programa kayıt olacak!

Bir dijital fotoğraf makinesi her sahibi, ne olursa olsun kendi beceri ve deneyimi, dijital fotoğraf kurtarma sorunu karşısında Mayıs Hetman Fotoğraf Kurtarma Bu sorunun en basit ve en etkili çözümdür. Bu yazılım eşit iki acemiler ve profesyonel fotoğrafçılar, fotoğraf sanatçıları ve tasarımcıları tarafından takdir edilecektir. Bu yazılım yeteneği derin mantıksal sürücü, ön ve geri fotoğrafların hangi hatta acemiler yardımcı olacak bir açık ve kolay kurtarma sihirbazı ile RAW formatında tarama yapmak için birleştirir sürede dijital fotoğraf kurtarabilir.

Dijital kameralar Çok sayıda RAW formatında orijinal resim kalitesini korumak için resimleri deposu. Program Önizleme ve tüm popüler kamera RAW biçimleri kurtarabilirsiniz. Bu özellik, özellikle profesyonel fotoğraf sanatçıları tarafından takdir edilecektir. Hetman Fotoğraf Kurtarma bir "imaj kurtarma sihirbazı" olarak geliştirildi. Tek yapmanız gereken ve gerekli diski seçmek için program tarar ve geri görüntülerin simgeleşmiş göstermeleridir. Sen önizlemek için önce onları kurtarma için bu görüntüleri zoom kullanabilirsiniz.

GENEL ÖZELLİKLER:

En popüler medya kart »Destek çeşitli USB ve HDD cihazlar, fotoğraf kameraları ve etc
Büyük dosya sistemlerinin »Destek: vfat, FAT12/16/32, NTFS/NTFS4/NTFS5
»Sen önizlemek ve görüntüleri yeniden için
Dijital fotoğraf başlıca türleri »Destek: *. bmp, *. cel, *. ico, *. jpe, *. jpeg, *. jpg, *. png, *. PSD, *. TGA, *. tif, * . tiff, *. wmf ve etc
RAW formatı »Destek: *. 032, *. 3fr, *. bmq, *. CR2, *. CRW, *. cs1, *. dc2, *. DCR, *. ham, *. RDC, *. SR2 , *. SRF, *. x3f ve etc
Kurtarma işlemi »hızlı ve basit

md2hbm.png

RapidShare: Easy Filehosting
 

badwolfd

Katılımcı Üye
10 Ağu 2008
975
0
Helium Music Manager 2009.0.0.6765 TURK
34ngv8g.jpg

Helium Music Manager, Windows uygulamaları için müzik koleksiyonu oluşturma ve düzenleme yazılımıdır. MP3, Ses CD'si, teyp ve diğer aygıtlardan topladığı müzik dosyalarını geniş bir koleksiyon yapmak için düzenleyebilir ve yönetebilirsiniz.Helium Music Manager, Windows uygulamaları için müzik koleksiyonu oluşturma ve düzenleme yazılımıdır. MP3, Ses CD'si, teyp ve diğer aygıtlardan topladığı müzik dosyalarını geniş bir koleksiyon yapmak için düzenleyebilir ve yönetebilirsiniz.Helium Music Manager ile işlemleri adım adım yapabilirsiniz. Gelişmiş bir arama motoru sayesinde oluşturduğunuz albümlere kolay bir şekilde erişebilirsiniz.Programın içinde yer alan dahili müzik çalıcısı sayesinde oluşturduğunuz koleksiyondaki müzikleri dinleyebilir ve çeşitli ses ayarlamaları da yapabilirsiniz.Program bir internet bağlantısı yoluyla müziklerin etiket bilgilerini çeşitli internet kaynaklarından indirebilir. Bu sayede o şarkı/şarkıcı hakkında detaylı bilgiye de erişmiş olursunuz. Bu kaynaklar: CDDB/Gracenote, FreeDB, Discogs.com ve Google Image Search.Müzik yöneticisi sayesinde müzik parçaları hakkında doğru ve hızlı bilgi alabilirsiniz. Şarkıcı, albüm, resim, parça bilgisi, dosya adından bilgi okunması, dosyaları otomatik olarak yeniden adlandırma, parça bilgisine dayanarak klasör yapısı oluşturabilme, rapor oluşturabilme ve yazdırabilme, güncelleme, çalma listesi oluşturma ve yönetme, MP3 dosyalarının kalitesini analiz etme gibi çeşitli özellikleri de mevcuttur.

Helium Music Manager tüm genel dosya biçimlerini destekler ve ayrıca güçlü bir ses yöneticisidir.

MP2, MP3, MP4, M4P, M4B, Ogg Vorbis
Windows Media Audio, FLAC, APE, Ses CD'si.

md2hbm.png

RapidShare: Easy Filehosting
 

badwolfd

Katılımcı Üye
10 Ağu 2008
975
0
HDDlife Pro 3.1.157 Multilingual + Crack TURK
2q0ozsi.png

Bu programla bilgisayarınızda önemli bilgileri kurtarma şansınız yükseliyor. HDDlife, tüm güncel sabitdisklerde olan S.M.A.R.T. teknolojisini kullanarak belirlediğiniz periyotlarda sabit diskinizin durumunu kontrol eder ve sabitdiskinizden S.M.A.R.T. sistemi ile aldığı performans sayaçlarını işleyip kolay anlaşılır bir biçime sokarak, sabitdiskinizde ileride çıkabilecek bir probleme karşı sizi uyarır.
Böylece sabitdiskinizde ileride meydana gelecek olası bir problemi size önceden haber vererek çok değerli dosyalarınızı önceden yedekleme imkanı sunar.
HDDlife, sadece IDE ve Serial ATA sabitdisklerle uyumludur, SCSI diskleri ve RAID yapılandırmalarında çalışmaz. Eğer IDE veya SATA bir sabitdiskiniz varsa ve verileriniz sizin için önemliyse bu programı belirli aralıklarla kullanmanız tavsiye olunur.

Bu sürümdeki özellikleri; internetten güncelleme yapması, bir çok dili desteklemesidir (Türkçe de dahil) ve ayrıca programdaki bazı hatalar düzeltilmiş

md2hbm.png

RapidShare: Easy Filehosting
 

badwolfd

Katılımcı Üye
10 Ağu 2008
975
0
Hard Disk Sentinel Pro v2.77r8.2922 MultiLang TURK
6sc2fx5.jpg

HardDisk Sentinel Pro, son dönemde neredeyse tüm hard disklerin desteklediği hatta ATA/IDE cihazlarda bir üretim standardı haline gelen S.M.A.R.T.(Self Monitoring, Analysis and Reporting Technology) isimli IBM nin geliştirmiş olduğu bir teknoloji'yi kullanıyor. S.M.A.R.T, sabit diskteki hataların, cihaz tamamen arızalanmadan tespit edilmesini mümkün kılan ve sağlık durumunu anlık olarak bildirebilen bir teknoloji. Hard Disk Sentinel Pro sabit diskinizin sıcaklığını, performans durumunu, diskinizin doluluk oranını, desteklediği tüm özellikleri size gösteriyor ve hdd'nizin olası bir arızasında size olacakları önceden haber verebiliyor. Sorun olmadığından emin olsanız dahi, programı indirip kurmanızı, bir süre sisteminizi takip etmenizi öneririm.

md2hbm.png

RapidShare: Easy Filehosting
 

badwolfd

Katılımcı Üye
10 Ağu 2008
975
0
HiDownload v7.24 Portable English TURK
2vlm8t0.jpg

HiDownload, internet üzerinden dosya indirme işlemi yapabileceğiniz ve dosya indirme işlemlerinizi yüksek hızda yapabilmenizi sağlayan indirme yöneticisidir. Çok büyük boyuttaki dosyaları dahi çok kısa zaman içerisinde indirebilmenizi ve çeşitli müzik, video dosyalarını kolayca yükleyebilmenizi sağlar ve kullanımı oldukça kolaydır.

Özellikleri:
* Standart download protokollerinin tümünü kullanabiliyor. (FTP, MMS, RTSP)
* İnternetten izlediğiniz ya da dinlediğiniz radyo ve televizyon kanallarındaki görüntüleri çekebilirsiniz. Bu konuda oldukça hızlı.
* Verilen linkleri analiz edebilir ve en yüksek download hızı üzerinden indirir.
* İnternet bağlantınız koptuğunda kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
* Download işlemlerinde sıraladığınız tüm dosyaları düzenleyebilir ve onları gereklilik sırasına göre yerleştirebilirsiniz.
* İndirilen müzik ve görüntüleri, indirme işlemi sırasında izleyebilirsiniz.
* İndirme işlemi başlamadan önce dosyaların hangi kategorilere yerleştireleceği konusunda size soru sorar.

md2hbm.png

RapidShare: Easy Filehosting
 

badwolfd

Katılımcı Üye
10 Ağu 2008
975
0
Hide Files and Folders v3.3 TURK
hff.jpg

Hide Files & Folders, Windows işletim sisteminde çalışan kullanımı çok kolay bir programdır. Bu programla isterseniz dosyalarınızı veya klasörlerinizi gizleyebilir, isterseniz onları şifreli denetim altına alabilirsiniz. Ayrıca istediğiniz programın çalışmasını şifreli denetime tabi tutabilir veya internet bağlantısını devre dışı bırakabilirsiniz. Gizlediğiniz dosya veya klasörler yapılan aramalarda sonuç olarak gösterilmezler. Program gizlediği dosyaların içeriğini kesinlikle değiştirmez. Bunun yanı sıra dosyalarda veri kaybolmalarına da sebep olmaz. Windows platformunda yüksek güvenirlilik sunan VXD sürücüerini kullanır. Dosya ve klasörlerinizi Windows XP sistem dosyaları gibi koruma altına alır. İsterseniz gizlediğiniz veya şifreli denetime tabi tuttuğunuz programların antivirüs programları tarafından denetlenmesine izin verebilirsiniz.

md2hbm.png

RapidShare: Easy Filehosting
 

badwolfd

Katılımcı Üye
10 Ağu 2008
975
0
Google Earth 5 Türkçe Beta Portable TURK
google_earth_1.jpg

Uçuş modu iyileştirilmiş ve artık gerçek Hawaii adaları üzerinden uçarak adalara üstten bakabilirsiniz. Gerçek tepeler var, ancak her bölge elden geçirilmemiş.
Okyanus üzerinde uçarken deniz yüzeyinin altına girip köpek balıklarıyla yüzme imkanınız var.Gezintilerinizi kaydedip arkadaşlarınıza gönderebiliyorsunuz. Üst menüden kamera ikonuna basmak yeterli bunun için.Baktığınız bölgedeki tarihsel değişimi görebiliyorsunuz. Üst menüden saat ikonunu basınca ilgili zaman ayarı geliyor. Bir çok bölgede bu çalışmıyor gerçi, zira her yerineskitarihligörüntüleri yok.Google Earth ile interaktif öğrenim de epey ilerlemiş durumda. Örneğin, okyanus üzerinde iken o bölgede yaşayan canlılar hakkında bilgi veren ipuçları var. Google Earth menüsünden Layers (Katmanlar) kısmından Okyanus'u seçince denizlerle ilgili bilgi uyarıları sizlere çıkacak. Video olan yerde, video da gösteriliyor.
(Varsayılan lisan Türkçe olarak ayarlanmıştır)


md2hbm.png

RapidShare: Easy Filehosting
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.