Efsane kazanç sitesi buldumm !!

kadaj7794

Katılımcı Üye
6 Mar 2016
450
0
[COLOR="WhiteMerhaba arkadaşlar.
Bir site keşfettim küçük yatırımla ve biraz hile hurdayla bişeyler kazanabiliyorum. Yani en çok bu siteden kazanıyorum diyebilirim.[/COLOR][/B]

[B][COLOR="Orange [URL="https://tik.lat/5QbNM"] refsiz kayıt[/URL]

[SIZE="5
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

kadaj7794

Katılımcı Üye
6 Mar 2016
450
0
denicez bakalım olcakmı
Bol kazanclar kardesim :)
Ben bunu arastirdim. Milletin bu site hakkindaki gorusleri hic iyi degil. Daha once milleti dolandiran wellcame.net diye sitenin aynisiymis. Milletin goruslerini kendiniz bu sitelerden (youtube.com/watch?v=jlAB7_Ay5eM) (Платит ли сайт kapitalof.com, ваши отзывы?) ruscadan turkceye tercume ettirerek bakabilirsiniz.

Odeme kaniti mevcut kardesim odemeyi aksatmadan yapiyor. Yatirim yapacaklar kucuk yatirim yapsin yazdim hemde. Referans kas istersen kazandigin parayla yatirim yap sana kalmis.
 

SHYNova

Üye
23 Haz 2015
213
0
teşekkürler arkadaşım fakat üye olduktan sonra nasıl para kazanıcaz yani ne yapmamız gerekiyor ?
 

kadaj7794

Katılımcı Üye
6 Mar 2016
450
0
Eline sağlık deneyeceğim birazdan. Bol kazançlar
Refimden kayit olursan pek makbule gecer kardesim. Sagolasin :)
teşekkürler arkadaşım fakat üye olduktan sonra nasıl para kazanıcaz yani ne yapmamız gerekiyor ?

Giris yaptiktan sonra 10 KH/S bonusunu aliyosun. Turkceye cevir ama siteyi. Yatirim yapmazsan az az birikir biseyler. Yada hile yaparak ref kas 50 ref kas 63lira kazanirsin kardesim :)
 

keserimsekerim

Katılımcı Üye
30 Haz 2015
306
0
Hocam Böyle Oldu parayıda vermedi ne yapmam lazım
0lAW49.png
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.