Merhabalar, instagramda kendime ait bir hesap var ama giriş vs yapamıyorum ınstagramdan da yardım istedim ama yardımcı olmuyorlar. Erişemediğim hesabı nasıl kapatabilirim yardımcı olur musunuz...?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EvetKonu Yeri Yanlış; Lütfen Konuyu Yardım Merkezine Taşıyın, Gerekli Cevabı Orada Alırsınız.
Yardım Merkezi
ᴏʙᴛ ɪs ʜᴇʀʏᴇʀᴅᴇ
Hocam eğer konu yeri yanlış olursa ne olur ceza flnKonu Yeri Yanlış; Lütfen Konuyu Yardım Merkezine Taşıyın, Gerekli Cevabı Orada Alırsınız.
Yardım Merkezi
ᴏʙᴛ ɪs ʜᴇʀʏᴇʀᴅᴇ
Eğer telefon numaranız o zamanki ile aynıysa telefona kayıtlı mail hesaplarından kayıt yaptığınızı bularak hesabı alabilirsiniz. Eğer böyle bir durum söz konusu değilse hesabı kapatmak için güncel form metotlarını araştırabilirsiniz.Merhabalar, instagramda kendime ait bir hesap var ama giriş vs yapamıyorum ınstagramdan da yardım istedim ama yardımcı olmuyorlar. Erişemediğim hesabı nasıl kapatabilirim yardımcı olur musunuz...?
Konu yeri yanlış ise gerekli yere taşınır. Ceza vs. bir durum yokHocam eğer konu yeri yanlış olursa ne olur ceza fln
Ceza verilmez bundan, sade konu silinir veya ym taşınılırHocam eğer konu yeri yanlış olursa ne olur ceza fln
Hesabınız çalınmış olmadığından şifremi unuttum deyip şifreyi sıfırlarsınız, o şekil girilir hesabaMerhabalar, instagramda kendime ait bir hesap var ama giriş vs yapamıyorum ınstagramdan da yardım istedim ama yardımcı olmuyorlar. Erişemediğim hesabı nasıl kapatabilirim yardımcı olur musunuz...?
Merhaba,Merhabalar, instagramda kendime ait bir hesap var ama giriş vs yapamıyorum ınstagramdan da yardım istedim ama yardımcı olmuyorlar. Erişemediğim hesabı nasıl kapatabilirim yardımcı olur musunuz...?
Numara farklı, mail farklı herşey farklı hesaba giriş yapamıyorum kapatmam lazım ve yapamıyorum maalesefEğer telefon numaranız o zamanki ile aynıysa telefona kayıtlı mail hesaplarından kayıt yaptığınızı bularak hesabı alabilirsiniz. Eğer böyle bir durum söz konusu değilse hesabı kapatmak için güncel form metotlarını araştırabilirsiniz.