Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam mobil ddos attack için yazılım bulmak zordur ama google play store uzerinden termux yuklerseniz oradan ddos phising brute force gibi çoğu insanın kullandığı yazılımları yükleyerek kullanabilirsiniz forumda termux ile ilgili bilgiler mevcuttur oradan inceleyebilirsiniz İYİ FORUMLAR
Öncelikle eskiden kullanılan tanksavar gibi araçlar vardı fakat artık pek işe yaramıyor fakat termux yardımı ile hazır GitHublari çalıştırıp yapabilirsin bu bana göre iyi bir github; "git clone https://github.com/Bhai4You/Mr.Bat" örnek verdim ve VPN içinde mobil olarak (VPN Super) kullanabilirsin.
Web sunucularının aynı anda eş zamanlı olarak hizmet verebileceği yani aynı anda yanıt verebileceği istek sayısı sınırlıdır. DDoS saldırısı hedef web sitesine birçok istek göndererek sitenin çok sayıda isteği işleme kapasitesini aşmayı ve düzgün çalışmasını engellemeyi amaçlar. Yani siteye birçok istek göndererek birnevi sunucuyu kısa süreliğine bozmayı veya dondurmayı amaçlar. Gönderdiğiniz isteklerin sayısı sunucunun kapasitesini aşarsa. İsteklere verilen yanıtlar daha yavaş olur veya istekler tamamen reddedilir, yoksayılır.
Her web sitesinin kapasitesi farklıdır. Hepsi belirli bir sınırda hizmet verir. Örneğin bir gazetenin sitesini düşünelim. Herhangi bir düşük nüfuslu ilçenin gazetesinin hizmet sınırı 1000 ise (ufak bir şirket olduğu için) NewYorkTimes gibi bir gazetenin 1 milyondur (örnek veriyorum ben de NYT'nin ne kadar kapasitesi var bilmiyorum) gibi... Yani sunucuların kapasitesinden kapasitesine göre değişir hizmet sınırı da.
DDoS saldırısı yapmak çok zor bir şey değildir. Öyle çok aşırı derecede uzman veya profesyonel olmanıza gerek yok. İnternetten indirebileceğiniz basit araçlarla DDoS saldırısı yapabilirsiniz.
Önemli Not: Ülkemize ait web sitelerine saldırmamanız konusunda sizi şiddetle uyarıyorum. İllegal bir iş yapmamalısınız.
Size yardımcı olabilecek forumumuzda bulunan konuların linklerini aşağıya bırakıyorum kolay gelsin.
Herkese Merhaba Bugün Sizlere Termux DDOS Aracının Kurulumunu Ve Nasıl Kullanıldığını Anlatacağım DDOS Aracı Nedir? Çoklu sistemlerde hedef sistemin kaynakları ya da bant genişliğinin istila edilerek hizmet veremeyecek duruma getirilmesine verilen isimdir. DDOS Saldırısının Mantığı...
Öncelikle Hepinize İyi Günler,Aranıza Yeni Katıldım ve Buda ilk Konum :): Bu gün sizlere Termux üzerinden Nasıl WebSitelere DDoS Saldırısı yapacağınızı göstereceğim. İsterseniz Başlayalım:sırıtan İlk önce Termux Uygulamamamızı açıyoruz ve bu Komutları Yazıyoruz. Bana ait değildir. pkg update...
Merhaba arkadaşlar. Bugun size termuxdan ddos atmayı göstereceğim. Ddos nedir peki? Dağıtılmış Ağ Saldırıları, genellikle Dağıtılmış Hizmet Reddi (DDoS) saldırıları adıyla bilinir. DDoS saldırısı, saldırıya uğrayan web kaynağına birden çok istek göndererek web sitesinin çok sayıda isteği...