Turk Hack Team ile Bir Umut Var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LEOHUNTERA

Üye
31 Ara 2018
79
3
Herkese Merhaba,

Öncelikle bilgisayar bilimlerine gönül vermiş, elde ettiği bilgiyi cömertçe paylaşan, göklerde uçan demir kanatların yer altı dünyasındaki koruyucusu olan, Görünmeyen kahraman üslerime bana bu aileye katılma fırsatı sundukları için canı gönülden teşekkür ediyorum.

Ben bilgisayar bilimleri ile daha yeni denebilecek kadar kısa süre öncesinde tanışmış olan ve hayatın anlamını, bilgisayarların eşsiz ahenginde ve mantığında arayan bir Mühendis adayıyım.

Böyle bir platformun içerisinde, bu kadar büyük çapta bilgi akışının olduğu bir platformda yer almaktan duyduğum mutluluğu tekrar belirtmeden geçemeyeceğim. Uzun zamandır üyelik kayıtlarının açılmasını bekliyordum. Çok şükür artık buradayım.

Bugünden sonra duam bilgimizle, Görünmeyen kahramanların izinden giderek hep birlikte mazluma murâd, zalime gazap olmaktır. Bilgiyi çelik kalkan olarak kullanıp, hep birlikte kalkanlarımızı güçlendirmektir.
 

Dirt1

Yeni üye
31 Ara 2018
4
0
Unkown
Merhaba bende yeni geldim foruma. Bende senin gibi üyelik kayıtlarının açılmasını bekliyordum.İnşallah hepbirlikte dahada güçleneceğiz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.