Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gayet olmasi istenilen gibi bir durum
Askeri brove systemi bu forumun temellerinden birtanesi iken bu durumu direk farkli yone cekerek hos bir ambiyans yakalamak istenilsede belliki birileri bu durumu hoş karşilamamiş bunu goren yonetim ise kayitsiz kalmayarak eskisi ama yenisi ile degisime gitmesi güzel olmuş.
Forumda adminler belliki birseyleri deniyor ve bunu yeniliklerin içine katabilmek için cabaliyan yoneticiler var ama bazen olmuyorsa vaz geciyorsan buda guzel birsey ellerinize saglik.
üye değilde teğmen, obaşı, binbaşı vb. yazılsaydı daha iyi olurdu sanki.
son olarak bence sadece mesaj değil konu sayısıda eklensin. mesela 10 konu 100 mesaj gibi. yada zor olacaksa teşekkür sayısıda eklenebilir. yada komple kaldırılıp sadece teşekkür sayısına göre rütbe verilse + askeri sistem olsa bence çok daha güzel olacaktır. umarım değerlendirirsiniz. saygılar, sevgiler..
Yeni rütbe sistemi hayırlı olsun.
Bazı üye arkadaşlar yöneticilerin sadece girip bakıp çıktığını zannediyordu bu kadar ile üye arkadaşlarımızın da isteklerinin aslında dikkatle incelendiğini görüyoruz.
Güzel olmuş ya ben beğendim mesela post kasmak yerine gidin yardım merkezine yardım edin ve post sayısınız artsın hemde ne güzel yardım ediyon şahsen benim ilk aklıma yardım merkezi geldi (galiba buda bi post kasma taktiği )