Yeni Rütbe Sistemi

HackerDodo

Kıdemli Üye
17 May 2016
2,217
1
Las Vegas
Benim kendi görüşüm forum da son zamanlarda fazla değişiklik oldu birçoğu çok guzel bazılarıda gereksız olmuş gibi. Mesela rütbe sistemi bıraz gereksız olmuş sankı :/ forum da 2 3 yıl olup post kasmadan alan la 1 ay da ust teğmen binbaşı olanları aynı kademeye koymanız biraz kötü olmuş gibi ve Forum askeri yönetim ile yönetiliyordu diye biliyorum ama şimdi gayesinden sapmış gibi olmuş.Ama ÜDY bizim için en doğrusunu seçtiğine inaniyorum ^^ İyi çalışmalar.
 
Son düzenleme:

0x762

Emektar
4 Nis 2016
38,360
45
Şimdi yeni katılanalar çok güzel diyorda eskileri alnımdaki terin karşılığı yok diyor ve bende eski üyelere katılıyorum en az 2000 kişiye yardım etmiş bir kişiyle daha yenj girip forumun kurallarını bile bilmeyen birisini bir tutamazsınız bu sadece bir şikayettir yanlış anlamayın Saygızlığa luzüm Yok benim mesajımı etiketleyip cevap verinki bende biliyim bana katılıp katılmayanları


"en az 2000 kişiye yardım etmiş bir kişi" zaten bu tarz üyeler yardımsever üye grubuna geçebilecek. Örnek 'GonzaLes . Bu sistem "eline sağlık", goygoy, gereksiz tartışmalar ile mesaj kasıp rütbe almış kişileri etkiliyor. Forumun gelişmesine çaba göstermiş üyeler için farklı üye grupları var.
 

TimuHack

Uzman üye
15 Mar 2017
1,856
5
New York
2 Yıllık Güzel Bir Maceraydı , Birsürü arkadaş edindim kimi dolandırdı ama kimi de baya iyi arkadaşlardı.
Bana bir şeyler öğretebilen bütün abilerime saygılar sevgiler.
Benden buraya kadar 2 yıllık verdiğim emek çöpe gitti sayılır.
TimuHack olarak bundan sonra uzun sürede bir gireceğim foruma.
------İyi Günler Herkese
 

TürK.KuRdU

Kıdemli Üye
2 Nis 2016
3,986
2
'm
Yeniden Yazmak istiyorum ? Baksanıza Konu 10 sayfa Olmuş , Fakat Yeni Açılan Konulara 2 3 yorum gelmiyor ?
Peki Neden ? Böyle Yapınca Düzeleceğinizimi Sanıyorsunuz ..
Anlıyorum Arkadaşlar Baya Emek Verdiniz En Azı BinBaşı , Yarbay Olmak İçin Durmadan Konu Açtınız Ancak Artık bu Düzenek Yok ... Azıcık Ayak Uydurun
Yetkililer Bizler İçin En iyisini İstiyor , Yani Rütbeler Gitdi Ancak Daha İyisi BRÖVEler Geldi , benim yorum sayıma baksanıza yorumların 90 % yardım merkezinde yazılmış , Yardımsever Brövesi İçin Çabalıyorum burada boş boş mesaj yazmıyorum ...
Şimdiden kiminse Hatrına Deymişsem Çok Üzgünüm , Umarım bana Katılacaklar olur ...
Tabikide Diyeceksinizki senin için demesi kolay 2019 geldin yorumun az , ancak ben eski hesabımın parolasını unutmuşdum şimdi hiç isminide bilmiyorum bulamıyorum maalesef ...

Birisi Birşey Yazsa ( bana ) etiketlesin lütfen ... İyi Günler

Brövelerin rütbelerden daha iyi olduğunu düşünüyorsan, eski üyesi falan değilsin buranın. Timlerde, kulüplerde bile birçok haksızlığa uğratan bir THT varken ve forum için çabalamış çoğu yetkili şuan Özel Üye statüsündeyken bröveleri nasıl adam akıllı dağıtabilecek bu ÜDY? Eski yönetim olsa, bröve taktiği belki işlerdi ancak şuanki yönetim ile bu işin çıkmaza gireceğini anlayacaksınız. Bu sistem, belki gereksiz mesaj kasanları önler, ancak beraberinde bir çok eski ve THT'ye bağlı üyesini kaybetceğinden kimsenin şüphesi olmasın.
Yeni üyelerle, umarım iyi bir yere gelebilir bu forum.. Kolay gelsin.
 
Son düzenleme:

cemx42

Katılımcı Üye
30 Haz 2018
315
0
Bu yeni yöntem çok güzel oldu foruma renk katar.
Hemde forumda boş boş dolaşıp post ile mod veya rütbe atlayan sazanlarında önüne geçer forumda pek aktif değilim baya değişmiş bu arada :)

Ayrıca laf yapanlar post ile rütbe kasanlar olmalı bakın suraya yaziyom bu elemanlar daha yazici kurup paylaştiramaz laf yapiyorlar laf değil icraat yapın.
 

R34L H4CK3R

Katılımcı Üye
30 Tem 2017
472
0
Eski bir THT Üyesi olarak yorum yapmak gerekirse; ÜDY Forumun asıl sahiplerine (üyelere) ozellikle eski ve kalicı uyelere kulak vermek zorundadır. Burada ÜDY den cok foruma katki saglayan üye var. Ama asil amacindan iş sapmamali. Asil amac burada kardeslik, dostluk, yardimlasmadır. Burada insanlar samimilestikce diger islerini birbiri ile yaparlar ve bag guclenir. Bu forum buna aracı idi. Artık cok yazmaya lüzümda kalmadi gerci. Selamlar...
 

sbcNN

Uzman üye
21 Nis 2016
1,419
17
25
Ionia
Ahaha. Tümüyle Eski Düzeni Yıkıp, Yeni Bir "Turkhackteam" Yaratma Çabası. Forumu Eski Hizasından Çıkarmayı Başardınız. Tebrik Ediyorum. Bakalım Daha Neler Göreceğiz. :)
 

sosyalboy

Üye
16 Haz 2019
176
0
Rütbelerin brövelerden daha iyi olduğunu düşünüyorsan, eski üyesi falan değilsin buranın. Timlerde, kulüplerde bile birçok haksızlığa uğratan bir THT varken ve forum için çabalamış çoğu yetkili şuan Özel Üye statüsündeyken bröveleri nasıl adam akıllı dağıtabilecek bu ÜDY? Eski yönetim olsa, bröve taktiği belki işlerdi ancak şuanki yönetim ile bu işin çıkmaza gireceğini anlayacaksınız. Bu sistem, belki gereksiz mesaj kasanları önler, ancak beraberinde bir çok eski ve THT'ye bağlı üyesini kaybetceğinden kimsenin şüphesi olmasın.
Yeni üyelerle, umarım iyi bir yere gelebilir bu forum.. Kolay gelsin.

Hocam :) Tam Aksine Ben Bröveleri Rütbelerden üstün tutuyorum , aynı şekilde bazı şahıslar post kasmak için yardım merkezine bile eline sağlık yazıyordu .... Konuya Hiç Bakmadan hemde ?
İyi Günler .....
 

ArViX

Uzman üye
28 Şub 2013
1,273
0
cos a=cos bc
Saçma sapan bi askeri rütbelendirme sistemi vardı ne alaka olduğunu zaten hiç bi zaman anlayamamıştım böylesi gayet güzel olmuş
 

DeneyimsizDenek

Özel Üye
20 Şub 2011
11,756
91
34
Gökyüzü
"en az 2000 kişiye yardım etmiş bir kişi" zaten bu tarz üyeler yardımsever üye grubuna geçebilecek. Örnek @'GonzaLes . Bu sistem "eline sağlık", goygoy, gereksiz tartışmalar ile mesaj kasıp rütbe almış kişileri etkiliyor. Forumun gelişmesine çaba göstermiş üyeler için farklı üye grupları var.


STFN, aslında üyelerin bu ranklara başvurabileceği veya başka üyeleri önerebileceği bir sistem de yapılabilir. Olur ya yönetimin gözünden kaçar, üyeler yönlendirir. Çok söylenen o rankı alacak diye bir şey yok ama en azından gözden kaçma oranını düşürür, daha adil bir sistem olur. Sonra millet çıkar eşe dosta dağıttı rankı der, sanki babamın evladı varmış gibi karşında.
 

'ReDLiNe

Global Moderatör
23 Haz 2015
7,789
3,744
23
Ankara
Bakın arkadaşlar böyle bir şey yapıldıysa vardır üdynin bir bildiği 2015ten buyana baya bir olaylar yaşadım burada ama hiç bir seferdede "o güzel üyeler o güzel atlarına binip gittler" diye saçma sapan bir yorum yapmadım.
Bunu zaman gösterecek zamanla ya üdy pişman olur bu yaptığı sistemden değişiklikleri geri alır yada beğenmeyen arkadaşlar foruma girmez olur biter kardeşim ne bu tantana yahu.
 

'Stabil

Uzman üye
4 Eki 2015
1,702
1
8
Çaylak adlı bir rütbe görünüyor alt kısımda, keza Red Team, Blue Team da öyle. Bunlar nedir?
 

'Creative

Kıdemli Üye
16 Mar 2017
3,246
92
Çaylak adlı bir rütbe görünüyor alt kısımda, keza Red Team, Blue Team da öyle. Bunlar nedir?

Tht'nin Siber Güvenlik Revizyonunda Zamanın Gerisinde Kalmamak İçin Kurduğu Ekiplerdir Zamanla Projelerini de Görüp Tht İlerlemiş Baya Dememe Sebep Olacaktır Ekipte Görev Yaptığım İçin Yazmadım Bunu Cidden Böyle Olacak. Çaylakda Stajyer Pentester veya Stajyer Hunterların Bir Alt Rütbesidir Diye Biliyorum RED ve BLUE TEAM'i de İnternette Araştırabilirsin
 

PALA

Özel Üye
26 Mar 2018
12,753
33
Çaylak adlı bir rütbe görünüyor alt kısımda, keza Red Team, Blue Team da öyle. Bunlar nedir?

Red & Blue Team'i aslında Google'dan arama yaparak da bulabilirsiniz, red team'in asıl amacı pentest yani sızma bazlı iken blue team daha defansif tarzda, ikisi de birbirini tamamlıyor bir nevi. Çaylak rütbesi ise red & blue team adaylarına veriliyor, o rütbedeyken eğitim alıyorsunuz ve başarınıza ve ilginize göre red veya blue team'e katılma hakkı kazanabiliyorsunuz.
 

TRWE

Katılımcı Üye
1 Şub 2008
615
13
Düzce
Bir buçuk gündür, bu konu hakkında atılan mesajları okuyorum.Üyelerin çoğunluğu neden rütbemiz sıfırlandı diye hayıflanmakta tepki göstermekte çoğu forumdan gideceğini dekare etmiş...


O üyelere şunu söylemek isterim;


1.GİDENE YOL ORADA,KALANA FORUM BURADA
2.GİDEN GİDER, KALANLAR BİZDENDİR, YOLA DEVAM......


Değişim olmak zorunda,ben buraya ilk üye olduğumda bu site daha yeni yeni yapılandırmasını tamamlıyordu.Üyelik amacım , kötü korsanlardan ağızımın yanması idi.Ve dedim ki kendi kendime bu ş..sizlerin her yöntemini öğrenip, kendimi ve sistemimi koruma garantisi altına alacağım,evet bu site vasıtasıyla, baya bir şeyler öğrendim.


Benim düşüncem net; benim için değişen bir şey olmadı,forum'a giriyor (özellikle) Yardım Destek Bölümünde ilgi alanıma giren konularda diğer üyeler yardımcı olmaya çalışıyorum ve bu bana manevi bir mutluluk veriyor o kadar.....


Tema'da güzel,modern olmuş......


Daha nice yllara bu forumla......!


Saygılarımla
 
26 Haz 2016
2,822
603
Son attığım bir kaç tasarım ve wallpaper çalışmalarına bakıyorum da 100 üzerinde kişi görmüş her birini ve bazılarında bırakın mesaj atıp eleştiri ya da yorum yapmayı teşekkür bile yok. Bu da bana bu sistemin ne kadar doğru olduğunu gösterdi bir kez daha. Eğer eski sistem devam etseydi. Her konu ikinci üçüncü sayfaları bulabilirdi. Çıkar için Rütbe kasmak için konu altına mesaj yazanlar elendikçe kalite artacaktır. Hayırlı akşamlarınız olsun.
 

S3RS3M

Uzman üye
25 Ocak 2016
1,146
0
???
(Tegin)Üstat, ve üdy hocalarım rütbe sistemi sıkıntı değil olması gerekende böyle bir şeydi güzel olmuş, ancak bu tasarım çok berbat yeni mesajlar olsun, konulara yazdığım mesajları geri bulmakta sıktı zorlanıyorum ki izlenimlerime göre forumdaki diğer üyelerde bundan memnun değil. bence forumda bir konu açılıp görüş oylama yapılabilir (evet hayır şeklinde oy usülü).
Nihai karar üdy'nin
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.