Özel üyeliğim alındı ama bende işin aslına bakarsak bende özel üye olmam gerekirdi uzun yıllar bu foruma emek vermiş Üst Düzey Yöneticiler'den biriyim, ve Saldırı Timlerine Uzun süre Liderlik etmiş bir kişi olarak bende düşüncelerimi yazacağım. (Yönetimin uyguladığı absürt yaptırımlardan biri uygulandı forumu daha iyi temsil edebilmek adına aldığım kararlar yüzünden uzun süre foruma hizmet vermiş kişilere verilen ÖZEL ÜYE Ünvanım bir grup üstçülük taslamanın ESİRİ

olmuş kişiler tarafından alındı)
Evet forumculuk eskisi kadar popüler değil ama halen daha günümüzde ayakta duran çok fazla forumlar mevcut bunlardan biri'de THT. Forumculuk anlayışı bitmez, öyle yada böyle bir şekilde devam edecektir.
Konuyu açan arkadaşa katılıyorum Siberatay adıyla giriş yapıldı sosyal medyaya lakin uzun zamandır bir arpa boyu yol alamadı. Bunu Liderlere ve çalışanlara yıkmıyorum. Forumun ÜDY yöneticileri bu forumun beyin takımıdır. Asıl bu durumu düşünmesi gereken kişiler onlardır. Ben zamanın'da 12-13 Kişi sosyal medyada büyümeye çalıştığım'da önüme engeller koyup yapmama izin vermediniz üzerinden yıl, geçmesine rağmen sosyal medya'da halen daha bir başarınız yok. Belki önüme engel koymasaydınız bunu ben başaracaktım. Üstüne, üstelik Ankacı olmama rağmen, hiçbir THT biriminden destek almadan sadece kendi ekibimle bunu başaracak potansiyele sahiptim.
Hadi benim aldığım kararlara karşı geldiniz özel üyeliğime kadar aldınız bir şey demedim, üstünlük kurmaya çalıştınız ses etmedik. Yönetiminizdeki adam hak yiyip data satıyor haberiniz yok? adaletiniz bir farklı işliyor. ÜDY her kuraldan muaf iken alt kadroya maşallah adaletin kralı işleniyor. Çocukların emeklerini çalıyorsunuz ayıp.
2016'dan beri olduğu gibi, adam harcamanın ve üstçülük taslamanın bitmediği bir forumda elbette gemi su alcaktır. Genel sorumlu ve ÜDY takımı bu duruma el atmaz ise sorunları olan kişiler güzelce dinlenmedikten sonra gemi su almaya devam edecektir.
Ve en büyük sorunlardan biri de şudur ki, sorunlarınızı dile getirmiyorsunuz. Çoğu kişi karşı daki üstünün rütbesine aldanıp bir sorunu dile getirtmekte sorun yaşıyor bunda çekinecek bir şey yok, sorunları dile getirme özgürlüğünüz var, sorunları gün yüzüne çıkarmadığınız sürece sorunlarla boğulmaya mahkum kalırsınız.
Anka yönetiminde iken CTF kategorisi açıp oraya önem veriyorduk, 2021 Yılından beri konu güncellenmiyor ve önem verilmiyor. Saldırı faaliyetleri artık eskisi kadar basit değil lakin elinizde kalan kemik kadro yok, herkesi foruma küstürüp soğuttunuz. Başarılı olabilecek insanların yetkilerini aldınız artık, piyasada fazla defacer kalmadı elinizdekinin'de değerini bilmiyorsunuz.
Ben bir Ankacı ve uzun süre bu foruma yöneticilik yapmış, bir çok arkadaş edinmiş "Respect old anka" Tayfasından olan biriyim ve forumun gidişatını hiç beğenmiyorum umarım tez vakitte bu sorunlar çözülür forum eski düzenine geri getirilir.