Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar,
bir oyun için oluşturulmuş forum sisteminde açık tespit ettim. Açığa GET yolu ile (cookieleri değiştirerek) istek attığımında otomatik olarak yetkilerim oluyor. Ancak bu açığı kötüye kullanmadım. Yani sadece yetkilerim oldu.
Site sahibi ise beni şikayet ettiğini söylüyor. Ceza vs...
selam,
ben sıfırdan mobil programcılığa başlamak istiyorum. c# da belli bir yol kat ettim (4-5 sene önce) ve unuttum. az da olsa yazılım tecrübem var. (html css js)
android için uygulama yapmak istiyorum. ancak hangi dilde yapacağımı pek bilmiyorum. bunun için hangi programlama dilini öğrenmem...
selamlar. bugün birkaç uygulama (hoi4 ve risk) yükledim. ardından bir dosya yaratacaktım. sağ tık yaptım. sonrasında "This application has requested the runtime to terminate it in an unusual way" hatası verdi. bu hatayı ilk başta riski açarken verdi diye hatırlıyorum.
sonrasında hata ekranını...
Arkadaşlar bi Hintli birinin hesabını çaldım. Ama hiçbir VPN ücretsiz Hindistan'a bağlanmıyor. Bağlansa da (bir tanesi bağlandı) doğrulamaya düşüyor. Bunu nasıl halledebilirim? Aynı şey Azerbaycan için de geçerlidir.
Bir sitenin yorum gönderme kaynak kodunu alıp kendim txt ye yapıştırıdm. Ardından onu html olarak kayıt edip çalıştırdım. Bilgileri doldurup yorum gönder dediğimde ise gerçek sitede de o yorum gönderilmiş oldu. Bunu aynı şekilde realtime html editor ile de yaptım.
Bu CSRF açığı mıdır? Nasıl...
Bugün bir site kurdum. Phishing yapma amaçlı. Ancak linke girince site güvenilri değil hatası veriyor. Bende SSL almaya çalışıyorum. sslforfree.com dan almaya çalışıyorum ancak ne manuel ne de otomatik yapabiliyorum. Dosyaları yüklediğim halde öyle bir yer yok diyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Önemli birkaç sitede XSS açığı buldum. Bunu paylaşmak istiyorum. Yöneticilerine bilerek bildirmedim. Önce açtığım konuları attığım Güncel açıklar bölümüne konu açamıyorum. Nereye açmam gerekir?
Öncelikle iyi akşamlar.
Wordpress brute force için 100 - 200 tane şifre bulunduran fazla sistemi yormayan ve zaman almayacak bir liste istiyorum. Genel olarak basit ve olası şifreler olursa sevinirim. Ayrıca Türkçe istemiyorum. Teşekkür ederim.
6-7 aydır Kali 'yi haftada en az iki üç kez açıyorum. Ancak birazcık yavaş ve yer yok diyor. Biliyorum çok az ama "300 MB kaldı çöpü boşalt." gibi uyarılar veriyor.
8 GB RAM var. C ve D disklerim var. Çoğu dolu. (Ders bilgileri ve uygulamalar)
Nasıl bu hatayı aşıp yeri çoğaltabilirim ve...
https://youtu.be/Reuca4Fa5jU
site: ??? - CAIJING.COM.CN
açık: sağ üst arama kutusu
payload: <script>alert("");</script>
Sadece önemli bir dergi. Daha birçok xss açığı buldum fakat içlerinden iyi olanları paylaşacağım. Durmak yok, yola devam!
Çin teröristtir!
edit:
Site: swei
Admin paneli: Login
K. adı: '=' 'or'
Şifre: '=' 'or'
Upload panel (shell için): http://swei.cn/admin/upload.php?
Yarım saattir uğraşıyorum. Bir türlü index edit yeri gelmedi. Değişik upload yerleri denedim olmadı. Site birkaç kişi tarafından hacklenmiş. Attığım upload paneli hata...
https://youtu.be/8vJOfps0PRs
link: ¿ìËÙ×¢²á - ÉîÛÚÊĞÔÆ¼Êͨ¿Æ¼¼ÓĞÏŞ¹«Ë¾
Farklı payloadlar deneyince de oluyor. Ancak kutu açıldığında kapanmıyor kapanması için siteyi yenilemem gerekiyor ne olduğunu anlamadım.
#china_is_terrorist
edit: şarkı açık kalmış yeni farkettim