Yapılan yorumların %90'ı neredeyse kişisel meseleler ve yönetimsel sorunlar. Bence çoğu kişide kendi gördüğü sorunu veya kişisel meselelerini bir değişiklik olmayacağı için yazmak bile istememiş. Bende bir kaç ekleme yapayım. Son zamanların THT modası gruplaşmalara neden oldu, forumun ağası gibi takılan tipler dahi var. Yaşanılan bir olay Admin kadrosuna iletilene kadar üstüne bir çok kişi konuşuyor, eklemeler yapılıyor, yalanlar söyleniyor en sonda kendi istedikleri gibi sunuluyor. 2 senedir aktif olarak forumdayım bu hususta bir çok kişinin mağdur olduğuna bizzat şahit oldum. Daha da ilerisi millet birbirinin ses kaydını alır olmuş, discord da toplanıp bugün şu ban yer, bu nasıl perm aldı, gel şuna şu şekilde yorum atalım gülücük atalım diyerekten toplanan yönetim kadrosundan kişiler dahi var. Maşallah forumda moderasyon ekibinin çalışma alanı sınırında olan her şeye x,y,z ekip yöneticilerinden üyelerine herkes müdahale ediyor. Bir de öyle bir tipler var ki forumda yaşanılan kavgaları, trajedileri, kaos ortamlarını bilmekle övünen ve en ufak bir şeyde hiç utanmadan bir birlerinin profil altlarına kaos var gel izleyelim yazan, bundan da mutluluk duyan veya hoşuna giden yönetim üyeleri var. Hangi ekipten olursa olsun mesele ne olursa olsun bu bir acizliktir kardeşim. Bir kişinin ban yemesi veya bir başkasına karşı küçük düşürülmesi mevcut yönetimden birinin hoşuna gidiyorsa sorgulanması gereken çok şey vardır. Kimse kusura bakmasın isterseniz genel sorumlu olun isterseniz basit bir asistan, saygı gösterdiğiniz sürece saygı görürsünüz. Yakın zamanda Anka Red Team önderliğinde ekiplerin bir birleri ile kaynaşması adına CS etkinliği düzenlemek istendi, etkinliğin devamı niteliğinde Black Hat ekibi olarak da 20 bin TL ödüllü Valorant turnuvası düzenlemek istedik. Sonuç ne peki? Biri gelir der ki illa benden izin alacaksın. Oysa üst düzey bir yönetim üyesinden izin almamıza rağmen. Yeri geldiğinde hoş görücülük ama işine gelmediğinde kimse askeri nizam oynamamalı. Forumda kimsenin kimseyi sevmesine veya bir yakınlık beslemesine gerek yok, herkes kendisine yakın gördüğü ekibe girdikten sonra kendi ekibiyle kendi ilgi alanıyla ilgilense hiç bir sorun yaşanacağını sanmıyorum. Sırf rütbesi diğerinden üstün diyerekten kendisine bir saygı, sevgi gösterilmesini bekleyen kişiler varsa, bazı insanların fıtratında her şey karşılıklıdır. Anlatılacak çok şey var da... da da kalsın.
@ByToluidin sizin gibi eski üyeler yılda bir iki defa uğrayıp aynı düzlükte konularını açıyor, bugün olduğu gibi bir çok yorum yazılıyor. Merak ediyorum birinizde neden forumda yönetici olmaya çaba harcamayıp, bir şeyleri düzeltmeden kaçıyorsunuz. Madem her şey fikirler kadar basit, basit olmasa bile bu kadar anlaşılır. Size engel olan bir şey varsa konuyu beğenmeyi ve abone olmayı unutmayın... İyi forumlar