Bu forumun düzelmesinin tek yolu, yıllardır bizi dinlemeyen ve iplemeyen "ÜDY" denilen ve forumun ayağına asıl büyük taş olan grubunun tamamıyla istifa verip forumdan gitmesidir. Girdiğim ilk günden, çıktığım güne ve hatta şimdiye kadar ÜDY'nin gerçekten aklı selim ve forumu ileriye taşıyacak tek bir karar aldığını görmedim. Yapıcılık yok, tam tersine "koltuk benimle birlikte mezara gider" mantığındalar. Bunu geçtim, görev aldığım zamanlarda ne moderasyon ne de basın&medya da veya farklı bir THT teşkilatlanmasının içinde "ÜDY muhteşem yaşasın" lafı duymadım. Tam tersine herkes bıkmıştı sizden ama çocuklar korkularından gelip söyleyemiyorlardı. Ben şimdi suratınıza gerçeği söylüyorum. ÜDY denen yapı, tamamıyla yozlaşmış ve forumun ana probleminin başında gelmektedir. Bu forum artık duvarları çatlamış, çatısından su akan, rutubet kokusundan kimsenin yanaşmak istemediği, eski kocaman güzel bahçesinden artık çürümüş güllerin/ağaçların o iğrenç kokusu yayılan bir yere dönüşmüştür. Ve bunun sorumlusu sadece ÜDY denen yapıdır. Herkese iyi forumlar. (cevap verilse bile daha da yazmayacağım çünkü burası benim kutsal mabedimdi ama siz onu kirletip, yıktınız. Burası artık benim ve benim gibiler için "forum" demekten bile uzak bir yerdir.)